Geen scheids en kapotte lampen

Gisteren gebeurden er een paar opmerkelijke dingen. De scheids die het duel tussen tiendeveen 2 en sleen 2 moest fluiten kwam niet opdagen en daarom werd er snel een andere scheids geregeld, dit duurde uiteraard wel even. Door alle verbouwingen moet het eerste ook trainen op het hoofd veld, dit kon dus pas na de wedstrijd, deze was dus al uitgesteld door de scheidsrechter.

Nadat het donkerder begon te worden kwamen ze ook nog tot de ontdekking dat de lampen het niet deden. Dus helemaal geen training voor het eerste, maar wel een mooie overwinning van het tweede.

Nieuwe website

Zoals jullie kunnen zien hebben wij een nieuwe website sinds 31 augustus. Deze dag wordt de site nog wel bijgewerkt.

2e wint van sleen 2

De 2e wedstrijd van het 2e was tegen Sleen. Dit leek vooraf een moeilijke tegenstander, maar vanaf de eerste minuut was daar niets van te zien. Tiendeveen domineerde het spel en het was wachten op de eerste treffer, helaas misten de Tiendeveners vele kansen totdat Danny de eerste goal maakte. Geheel tegen de verhouding in kwam Sleen weer op gelijke hoogte door een “verwoestend” afstands schot die “onhoudbaar” was voor keeper Andre. Tiendeveen ging verder met het maken van kansen totdat Roel op doel schoot en deze bal nog werd aangeraakt door Henk, dit tikje was genoeg om de bal achter de kansloze keeper te schuiven. Hiervoor had Henk nog een kans gemist voor doel nadat hij was aangespeeld door een goede actie langs de achterlijn van Berry.

In de 2e helft werd het spelbeeld iets anders en dit zorgde ervoor dat Sleen door een counter weer op gelijke hoogte kwam. Waar Tiendeveen veel kansen kreeg had Sleen er maar 1 nodig om te scoren. Toch zorgde Stefan pervors er voor dat het 3-2 werd. Na een goede actie van Henk werd hij neergehaald door de keeper, Stefan benutte deze penalty en bracht de eindstand op een verdiende 4-2 overwinning al had de uitslag veel groter kunnen uitvallen.

VV Tiendeveen knap langs NWVV in tweede bekerwedstrijd

De mannen van Alex Padding hebben ook de tweede bekerwedstrijd met een overwinning afgesloten tegen NWVV dat uitkomt in de 4e Klasse D. In de eerste 30 minuten was het spel slordig en waren er kansen over en weer. De grootste kansen waren voor de thuisploeg met een bal op de paal en een doepunt dat terecht afgekeurd werd wegens buitenspel. Overigens goed gezien door gelegenheidsgrensrechter Jeroen IJmker. Tiendeveen kwam in de eerste helft niet verder dan een paar kleine kansen met voornamelijk schoten van afstand. Na een half uur spelen moest Henri Eising het veld verlaten en Roy Beekelaar kwam voor hem in plaats. Na een aantal wijzigingen in het veld kwam Tiendeveen beter aan het voetballen, maar dit leidde niet tot een doelpunt zodat er met 0-0 de rust in werd gegaan. Na de thee kwam Tiendeveen goed uit startblokken zonder de in de kleedkamer achtergebleven Ruud Kleine. Hij werd vervangen door Martin Derrez en Tiendeveen nam gelijk het initiatief in de tweede helft. Na een paar afstandschoten en gevaarlijke corners kwam daar eindelijk de verdiende 0-1 voorsprong door een uitstekend uitgevoerde counter. Via Henri Zuidema en Joey Noordzij kwam de bal uiteindelijk bij Roy Beekelaar die met een droog schot in de korte hoek de keeper verschalkte 0-1! Hierna werd er door beide ploegen weinig gecreƫrd. Ook werden de duels feller en harder. Toch kwam Tiendeveen op een 0-2 voorsprong. De sterk spelende Joey Noordzij kreeg de bal in de zestien aangespeeld maar werd opzichtig gevloerd door een speler van NWVV. De goed fluitende scheidsrechter kende een strafschop toe en deze werd onberispelijk binnen geschoten door Roy Beekelaar 0-2! Tiendeveen had de score verder uit kunnen en misschien wel moeten breiden via Sander Blok die oog in oog met de keeper de bal onvoldoende inschoot. 10 min voor tijd werd de moegestreden Henri Zuidema vervangen door Henk Kamman. De laatste mogelijkheid van de avond was voor Tiendeveen met een aanval over de rechterkant kwam de bal bij Henk Kamman de bal straks voor gaf bij de eerste paal, maar deze kon net niet worden binnen gewerkt door de aanvallers van Tiendeveen waarna de scheidsrechter affloot. Aankomende Zaterdag neemt Tiendeveen het thuis op in de derby tegen streekgenoot VCG uit Geesbrug, waarbij de mannen van Alex Padding genoeg hebben aan een punt om door te zijn in het bekertoernooi.