<< Terug naar archief

Doe mee met de EK 2012 voetbalpool

Doe je mee met de EK 2012 voetbalpool van v.v. Tiendeveen??
Deelnameformulieren vind je in de kantine of op de website, onder het kopje “EK 2012 pool”.

Lever je deelnameformulier in voor 8 juni, 18.00 uur bij Bert Kleine. Of mail het deelnameformulier naar bert.kleine73@home.nl

Tiendeveen F1 verliest laatste competitiewedstrijd

26 mei 2012, De Weide F7 – Tiendeveen F1

De F-jes moesten voor hun laatste competitiewedstrijd in Hoogeveen aantreden tegen De Weide F7. Thuis was deze westrijd geeindigd in een gelijk spel.
Tiendeveen begon goed aan deze wedstrijd. Binnen enkele minuten was het 0-2. Glenn maakte beide doelpunten door middel van een afstandsschot. Bij beide doelpunten maakte de keeper van De Weide geen sterke indruk. Toen Jaimy even later de 0-3 binnenschoot leek het een makkelijke morgen voor de F-jes te worden. Maar vanaf dat moment kantelde de wedstrijd. De Weide ging beter voetballen en Tiendeveen werd minder. De wandelvierdaagse van de afgelopen week speelde de jongens en meisjes duidelijk parten. Voor de rust boog De Weide de achterstand om in een voorsprong. De ruststand was 5-4. het vierde doelpunt van Tiendeveen werd gemaakt door Glenn.
In de tweede helft was het beste eraf bij de Tiendeveners. Tiendeveen kon de achterstand niet meer goedmaken. Er werden nog wel twee doelpunten gemaakt door wederom Jaimy en Glenn, maar De Weide scoorde er nog vijf. De eindstand werd daarom bepaald op 10-6. Tiendeveen zal door deze nederlaag waarschijnlijk op de vierde plaats in de competitie eindigen.
De F-jes hebben een goede voorjaarscompetitie gespeeld en bij deze willen wij ze bedanken voor hun inzet.
Dus ALICIA, DYLANO, GLENN, HARJO, JAIMY, JAN WILLEM, JOYCE, LARENZA, SANDER EN SIMON                BEDANKT !!!!

Doelpuntenfestijn bij de F-jes

19 mei 2012, Tiendeveen F1 – Raptim F4

Tiendeveen F1 moest thuis aantreden tegen Raptim F4. Dit werd een waar spektakelstuk. Na een ruststand van 4-2 werd het uiteindelijk maar liefst 11-6. Tiendeveen begon uitstekend aan de wedstrijd en zette Raptim direct onder druk. De F-jes kregen dan ook diverse kansen, maar de keeper of de doelpaal stonden een doelpunt in de weg.
Uit één van de schaarse uitbraken van Raptim was het wel raak. Een mooie boogbal van afstand liet Jan Willem kansloos, 0-1. Tiendeveen was niet uit het veld geslagen en onder aanvoering van Jaimy werd de achterstand omgebogen in een voorsprong. De ruststand was dus 4-2 in het voordeel van Tiendeveen.
De F-jes gingen in de tweede helft op dezelfde voet verder. De ene aanval volgde de andere op. Er waren een aantal goede combinaties, waardoor de doelpunten elkaar in snel tempo opvolgden. Het eindresultaat was dus maar liefst 11-6. De doelpuntenmakers bij Tiendeveen waren: Harjo 1 x (een prachtige boogbal over de keeper), Alicia 1 x, Glenn 1 x, 1 eigen doelpunt van Raptim en Jaimy scoorde zelfs 7 x. Jaimy verkeerde dus in grote vorm. Verder kan ook Sander terugkijken op een goede wedstrijd. Hij wist menig maal de bal terug te veroveren. Simon stond verdedigend ook weer goed zijn mannetje. Het was al met al een uitstekende wedstrijd van Tiendeveen. 
Volgende week wordt de laatste competitiewedstrijd gespeeld: uit tegen De Weide F7.

Kantinetijden 19 mei

De kantine is zaterdag 19 mei open van 09.00 uur t/m 11. 45 uur i.v.m. de promotiewedstrijd van het eerste. Bij terugkomst zo rond 18.00 uur gaat hij weer open.

Eindstand Coach van het jaar

Positie Coachnaam Team Woonplaats Totaal
1 Willem Jan La Seleçao Noordscheschut 1309
2 Angela Benjamins De Ansie’s hoogeveen 1286
3 SanderBlok Fc SanderBlok Tiendeveen 1210
4 jeremy cottam vvgeremies tiendeveen 1191
5 andre lensen ukkie’s tiendeveen 1184
6 nick jammer weer Noordscheschut 1173
7 Berry IJmker FC Tiendeveen City noordscheshut 1097
8 +1 Ruud Kleine FC Hopeloos Hoogeveen 1078
9 -1 david winter fcvakebejtebange hoogeveen 1073
10 roel smand ajanoord hoogeveen 1052
11 Beetje Golden oldies Tiendeveen 1042
12 Rudy Kleine ruudboys Tiendeveen 979
13 Lia Benjamins FeyenoordLady Hoogeveen 978
14 Jeroen IJmker VV Beterslaperindanhardernaast Tiendeveen 977
15 vanzwol dechickies hoogeveen 937
16 +1 damian smand ajaveen tiendeveen 911
17 -1 Jarno Benjamins FC YLB Hoogeveen 908
18 labomba rootjes Noordscheschut 826

Met de bus naar de promotiewedstrijd tegen Kootstertille

Tiendeveen 1 speelt de promotiewedstrijden tegen Kootstertille 1.
De eerste wedstrijd zal gespeeld worden in Kootstertille a.s. zaterdag 19 mei. De thuiswedstrijd zal de week erop, 26 mei, gespeeld worden.

We gaan op 19 mei met de bus naar Kootstertille. Wie gaat er mee?
We vertrekken om 11.45 uur vanaf de kantine.
Kosten zijn 10 euro, inclusief drinken.
Je kan je opgeven in de kantine of via vvtiendeveen@ziggo.nl.

VVAK F1 verslaat Tiendeveen F1

12 mei 2012, VVAK F1 – Tiendeveen F1

Tiendeveen moest aantreden in Kerkenveld tegen VVAK F1. Dit was op papier een lastige wedstrijd. VVAK is samen met CSVC koploper.
Tiendeveen kwam dan ook direct onder druk. VVAK kreeg direct een aantal corners en uit één daarvan viel de 1-0 binnen. Niet lang daarna werd het 2-0.
Zo halverwege de 1ste helft kwam Tiendeveen toch wat beter in het spel. Tiendeveen kreeg ook de eerste kansen. Jaimy had een aantal schoten, maar trof geen doel. Ook Harjo en Glenn kregen een kansje. De 2-1 hing in de lucht. Dylano schoot eerst op doel. Deze bal werd geblokt door een verdediger van VVAK. De bal kwam voor de voet van Alicia, die met een mooie boogbal over de koploper de 2-1 aantekende.
Tiendeveen was in deze fase de bovenliggende partij, maar werd voor de rust toch nog 2 x verrast door VVAK. Tiendeveen speelde even met teveel mensen voor de bal en VVAK profiteerde hier goed van. De rust werd dus bereikt met een 4-1 voorsprong voor VVAK.
Tiendeveen probeerde het nog wel de 2de helft, maar VVAK was vandaag net een stukkie beter. Jan Willem had nog meerdere goede reddingen. En ook Simon en Larenza verdedigden het doel met hand en tand. Sander ontfutselde meerdere malen de tegenstander de bal. VVAK scoorde nog 2 x de 2de helft, Tiendeveen niet meer, al kregen ze nog wel enkele kansjes. Harjo was erg dichtbij een doelpunt, maar schoot de bal voorlangs. Zo werd de eindstand 6-1.
Volgende week spelen de F-jes de laatste thuiswedstrijd tegen Raptim F4 om 09.30 uur.