Tiendeveen F1 pakt opnieuw drie punten

9-3-2013, Tiendeveen F1 – HZVV F5

Tiendeveen F1 moest in hun 2e competitiewedstrijd thuis spelen tegen HZVV F5. De wedstrijd werd gespeeld onder koude omstandigheden en vies nat weer. Maar de jongens en meisjes bikkelden er goed op los.
Tiendeveen kwam na een minuut of vijf op een 1-0 voorsprong. Een goed schot van Glenn liet de keeper van HZVV kansloos. Tiendeveen bleef de bovenliggende partij gedurende de eerste helft. Angelique kwam er nog een keer op snelheid door, maar zij wist net niet af te ronden. Even later stond het dan toch 2-0. Glenn stuurde Dylano de diepte in en deze rondde goed af. Maar HZVV was nog niet verslagen. Sander had een paar goede verdedigende acties en Simon kwam een paar keer goed in actie. Voor rust werd Simon echter ook een keer gepasseerd, 2-1.
Tiendeveen nam het na rust even te gemakkelijk op en HZVV kwam steeds dichterbij het doel van Tiendeveen. De meisjes Joyce, Julia en Kyra probeerden het middenveld onder controle te krijgen. HZVV maakte toch gelijk. De F-jes waren even van slag en HZVV kwam dan ook op een voorsprong, 2-3. Tiendeveen schakelde toen toch maar even een tandje bij. Na een blessurebehandeling van een HZVV-speler volgde er een scheidsrechterbal. Glenn wist de bal te pakken en knalde de bal in één keer in het doel. HZVV mocht aftrappen, maar verloor direct de bal. Glenn soleerde door de HZVV verdediging en schoot de 4-3 binnen. HZVV was aangeslagen en even later maakten de F-jes aan alle onzekerheid een eind. Jan Willem passte mooi naar Glenn en deze kwam alleen voor de keeper en schoot de bal binnen, 5-3.
Volgende week staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. De F-jes ontvangen dan VVAK F2.

De tribune komt eraan

Afgelopen week zijn de eerst voorbereidingen al gedaan om de trbune te plaatsen. Evert van Zwol heeft samen met ARjan  al wat bomen gesnoeid en volgende week gaan we starten met het uitzetten van de fundering. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen met de bouw van de tribune die 4 mei officeel in gebruik wordt genomen. Over die opening hoort of ziet u later meer.

Paaseieren zoeken en Paasbrunch op 2e Paasdag

Paaseieren zoeken en Paasbrunch op 2e paasdag

Op 2e paasdag, 1 april (het is echt geen grap) wordt bij v.v. Tiendeveen het traditionele paaseieren zoeken georganiseerd. Het paaseieren zoeken is niet alleen voor leden, maar voor alle kinderen t/m groep 8.
Vanaf 10.30 uur kunnen rondom de kantine van v.v. Tiendeveen de paaseieren gevonden worden. Vind je het gouden ei, dan win je een leuk prijsje.

Aansluitend aan het paaseieren zoeken, vanaf ongeveer 11.00 uur tot 13.00 uur kan iedereen genieten van een heerlijke Paasbrunch in de kantine van de voetbalvereniging.

De brunch zal bestaan uit o.a. verschillende soorten broodjes, diverse soorten beleg, soep, jus d’orange, koffie, thee etc. Ook voor de brunch hoef je geen lid te zijn. Iedereen, klein of groot, jong of oud, is welkom!

Kosten voor de kinderen t/m groep 8 zijn € 2,50 en voor alle anderen € 5,00.
Graag van tevoren opgeven en betalen, dan weten we hoeveel we ongeveer moeten inkopen.

Opgeven kan t/m 28 maart bij Meta Kats, 06-23551120, e-mail m-kats@home.nl of Jennita Koster, tel. 277209, e-mail jennitakoster@home.nl.

Tot ziens in de voetbalkantine !!

Zwaarbevochten overwinning Tiendeveen F1

2 maart 2013, WNBC’09 F1 – Tiendeveen F1

De eerste wedstrijd voor de F-jes in de voorjaarscompetitie was uit tegen WNBC’09 F1. Deze wedstrijd werd gespeeld in Witteveen. Het werd een bijzonder spannende strijd.
Tiendeveen kreeg in de eerste helft niet veel kansen. Joyce had nog een keer een goed schot, maar die werd gestopt door de keeper. WNBC kreeg meer kansen, maar Simon was in uitstekende vorm. Uit een van de spaarzame aanvallen kwam Tiendeveen toch op voorsprong. Glenn passte op Larenza en deze rondde goed af, 0-1.
Tiendeveen kwam in het restant van de eerste helft onder grote druk. Maar door goed verdedigen van Jan Willem en Sander en uitstekend keeperswerk van Simon, bleef de 0 op het scorebord. Ook redde de paal Tiendeveen een paar keer.
De tweede helft veranderde het spelbeeld niet zo veel. WNBC bleef aanvallen en Tiendeveen bleef goed verdedigen. Tiendeveen kwam er wel een paar keer gevaarlijk uit o.a. via Dylano en Glenn. De dames Julia, Angelique en Kyra weerden zich kranig. Tiendeveen kwam dan ook op 0-2. Glenn brak door aan de linkerkant, sneed goed naar binnen en schoot raak. WNBC voerde de druk nog verder op. Dit resulteerde in de aansluitende treffer. Een hard schot was zelfs Simon te machtig, 1-2. Tiendeveen bleef met pijn en moeite op de been, maar sleepte uiteindelijk de overwinning binnen.
Derhalve een goed begin van de competitie. Volgende week spelen de F-jes thuis tegen HZVV F5, aanvang 09.30 uur.