<< Terug naar archief

Tiendeveen naar verlies tegen NWVV (1-3)

Tiendeveen. De mannen van trainer Goos Engels hebben de weg naar de drie punten nog niet weer gevonden. Nu werd het een 1-3 nederlaag tegen een scherper spelend NWVV. Quinten Prins bracht de Tiendeveners met een hoekschop ineens in de kruising bij de tweede paal nog wel op voorsprong maar de Nieuweerdingers brachten voor rust al een voorsprong in het boekje bij scheidsrechter J. Koeling uit Koekange, die de wedstrijd goed in de hand had.
Het werd meteen een wedstrijd, want de gasten openden direct met aanvallende bedoelingen. NWVV had dan ook al binnen vijf minuten een grote kans, toen Marco Kloppenburg bij de tweede paal vrij opdook na een voorzet. Hij knikte de bal uit kansrijke positie echter naast.
Tiendeveen ha d de eerste mogelijkheid na een vrije bal van Raldy Kreeft, evenwel rakelings voorlangs vloog waarbij Roy Beekelaar er net niet bij kon met zijn hoofd. Maurice Aardema had de gasten ook zomaar op voorsprong kunnen bogen na een dieptebal maar hij zag zijn boogje nog net onderschept werd door de uitkomende doelman Van Zwol, waarna Hendri Zuidema voor de verdere opruiming wist te zorgen. Raldy Kreeft dwong doelman Rick Kloppenburg vervolgens opnieuw van afstand tot een redding, die ten koste ging van een hoekschop. Deze hoekschop werd ineens erg fraai in de bovenhoek geschoten over de grabbelende handen van doelman Kloppenburg door Quinten Prins : 1-0. Tiendeveen had geluk, dat NWVV slordig omging met de kansen, die er werden gecreëerd. Raymond Aardema schoot vrijstaand zo opnieuw naast waarbij een kans om zeep hielp. Roy Beekelaar werd vervolgens na 25 minuten vrij fors aangepakt waardoor hij opgelapt moest worden. De toegekende vrije bal leverde niets op. Kort daarna schoot Raldy Kreeft van afstand nog eens op de lat boven de aan de grond genagelde doelman Kloppenburg maar de bal ketste door achter het doel. NWVV kwam na ruim een half uur langszij. Gert van der Sluis van NWVV kreeg na de derde inzet, die opnieuw niet voldoende werd geruimd in de verdediging kreeg de bal voor de voeten en kegelde deze in de kruising bij de kansloze doelman Gerard van Zwol (1-1). NWVV kwam zes minuten later aan de leiding bij veel te laconiek verdedigen van Tiendeveen en hierdoor werd Marco Kloppenburg de geheel vrijstaand aangespeeld en deze schoof de bal onder doelman Van Zwol door binnen. Tiendeveen had bijna voor rust de stand nog weer recht getrokken maar Quinten Prins, die terug kan zien op een prima wedstrijd, kreeg de prachtige crossbal van Jeroen Eising over ruim 25 meter net niet tussen de palen, al had doelman Kloppenburg assistentie nodig van een verdediger. Zo werd de ruststand bepaals op 1-2.
Na rust moest Roy Beekelaar al na 4 minuten afhaken omdat hij na opnieuw een tikje niet verder kon. Henk Kamman nam zijn positie in de spits over. NWVV probeerde de wedstrijd al vroegtijdig te beslissen maar na 7 minuten kwamen de gasten niet verder dan drie hoekschoppen op rij, waarbij de derde voorbij de tweede paal ineens hard naast werd geschoten. Tiendeveen had vooral mogelijkheden na stilstaande momenten. Zo zag Raldy Kreeft een hoekschop na mistasten van de doelman zijn inzet van de lijn gehaald door een verdediger Bij het uitverdedigen aan bezoekers zijde leek Richard Padding nog uit te kunnen halen maar werd zwaar gehinderd wat goed werd gevonden door scheidsrechter Koeling waar Tiendeveen aan een vrije bal dacht al dan niet binnen de beruchte lijnen. Tiendeveen probeerde meer vooruit te spelen wat de gasten ruimte gaf om via goed verzorgd spel soms gevaarlijk te worden door de geboden ruimte. Toch had Tiendeveen gelijk moeten maken toen Raldy Kreeft opnieuw de bal tegen de deklat schoot, waarbij de bal nu vlak voor de doellijn terugkwam in het veld op miraculeuze wijze hield doelman Rick Kloppenburg toch de bal voor de lijn waar Henk Kamman de gelijkmaker had moeten aantekenen. Hidde Gossevoort zag een knal na een hoekschop rakelings naast vliegen waardoor Tiendeveen met de schrik vrij kwam. Toch werd de 1-3 binnen geschoten na precies een half uur in de tweede helft. Een inzet werd door doelman Gerard van Zwol nog wel met de voet geruimd maar hij schoot de bal in de voeten bij Raymond Aardema die hem vervolgens kansloos liet. Kort daarop had Jeffrey Vos een bijna niet te missen kans na een voorzet door Stefan Perfors maar hij zag zijn kopbal door doelman Kloppenburg tot hoekschop geslagen. De mannen van trainer Engels zagen zo door het resultaat de competitiestart grotendeels mislukken en moeten volgende week uit bij Sp. Zweeloo, die ook een stroeve start kent proberen de goede richting weer in te slaan.
Opstelling Tiendeveen: Gerard van Zwol, Ramses Winter, Hendri Zuidema, Richard Padding, Jeroen Eising, Stefan Perfors (85ste min. Marco Kroezen), Jeffrey Vos, Raldy Kreeft, Tom IJmker (46ste min. Jeremy Cottam), Quinten Prins en Roy Beekelaar (49ste min. Henk Kamman)

Man van de wedstrijd: Quinten Prins

Tiendeveen F1 wint opnieuw

De tweede wedstrijd van de F-jes was thuis tegen VVAK F2.

Het was een leuke wedstrijd en ging redelijk gelijk op .

Wij hebben gewonnen met 6-3.

Ik heb al weer zin aan de volgende wedstrijd uit tegen De Weide.

 

Groetjes Danique Vredeveld.

 

Tiendeveen E1 boekt tweede overwinning

28 september 2013, Tiendeveen E1 – Ruinerwold E3

De E’s van Tiendeveen speelden hun 3e competitiewedstrijd thuis tegen Ruinerwold E3. Na de forse nederlaag van vorige week herstelden ze zich goed.
Tiendeveen begon goed en kwam direct op voorsprong. Glenn brak vanaf de rechter flank door en gaf een goede voorzet. Jeffrey knalde deze uitstekend in één keer binnen. De eerste helft waren er aan beide kanten nog wel enkele kansen te noteren. Gescoord werd er echter niet meer. Simon had een aantal prima reddingen. Sander en Jan Willem stonden goed te verdedigen. En aan de andere kant wisten Alicia, Larenza, Harjo, Glenn en Dylano het net net niet te vinden. De ruststand was dan ook 1-0.
In de tweede helft werd er aanmerkelijk meer gescoord. Tiendeveen kwam op een 2-0 voorsprong. Jeffrey had een goede actie en soleerde door de Ruinerwoldse verdediging. Hij rondde daarna goed af. Ruinerwold deed vrij snel wat terug en maakte de 2-1. Maar het verschil werd snel weer 2. Jeffrey bediende Dylano, die uitstekend uithaalde en voor de 3-1 zorgde. Even later leek de wedstrijd beslist. Harjo had een goede actie en maakte de 4-1. Maar Ruinerwold gaf zich nog niet gewonnen. De 4-2 liet dan ook niet lang op zich wachten. En even later was de spanning helemaal terug. Een goed schot liet Simon kansloos, 4-3.
Deze 4-3 leek Tiendeveen weer wakker geschud te hebben. Een goede aanval waarin Alicia Glenn bediende. Glenn gaf een mooie voorzet, die door Jeffrey prima werd afgerond, 5-3. Jan Willem besliste de wedstrijd definitief. Hij had een goede actie en rondde goed af, 6-3. Dit was tevens de eindstand.
Volgende week spelen de E’s uit bij HZVV E5. De wedstrijd begint om 09.00 uur.

Tiendeveen verliest na 0-3 voorsprong bij Ter Apel ‘96.

Ter Apel. Tiendeveen heeft zich erg in de kaart laten kijken bij FC Ter Apel ‘96. De mannen van Goos Engels stond bij rust in een pover duel toch al met 0 -3 voor. Echter ging het in de tweede helft volledig mis en wist de thuisclub zelf de overwinning nog in Ter Apel te behouden door vier treffers aan te tekenen in het tweede part waar Tiendeveen niets meer tegen over wist te zetten. Zo verrassend als er vorige week werd gewonnen werden nu dus de punten zeer onnodig weggegeven.
De gehele wedstrijd was van een bedenkelijk niveau en beide club waren voorzichtig in de eerste minuten. FC Ter Apel ’96 had de eerste kans maar Rob Lutjeboer kopte bij de eerste paal een hoekschop rakelings buiten de doelpaal naast. Er waren al bijna 10 minuten gespeeld, voordat Tiendeveen een mogelijkheid had. Quinten Prins kwam over de linkerflank door en boogde de bal hoog in de doelmond van de thuisclub. Doelman Boesing wist de bal net voor het hoofd van de inkomende Anjo Smand weg, waardoor een doelpunt uitbleef. Fc Ter Apel ’96 stelde doelman Gerard van Zwol nog eens op de proef met een harde inzet van Ben Zuidinga en de hoekschop, die er op volgde ranselde Van Zwol uit de bovenhoek. Tiendeveen kwam vanuit het iets op voorsprong. Hendri Zuidema kwam vanuit de achterste linie mee op en haalde van ruim 25 meter uit en verraste doelman Boesing, die de lage bal los liet en Roy Beekelaar was er direct bij om het foutje af te straffen en prikte de bal onder de doelman door binnen 0-1. Tiendeveen bleef moeizaam spelen en had geluk, dat de thuisclub er ook niet veel van wist te maken. Na precies 30 minuten lag de tweede treffer er voor Tiendeveen in het netje. Stefan Perfors haalde ook maar eens van afstand uit en zijn schuiver werd opnieuw slecht verwerkt door doelman Boesing en nu was Quinten Prins rap ter plekke om de bal uit een moeilijke hoek binnen te werken 0-2. Tiendeveen had een lichte opleving en Stefan Perfors had de 0-3 op zijn schoen na een voorzet van Quinten Prins maar hij knalde de bal ineens snoeihard naast. Martijn Land schoot namens de thuisclub nog eens rakelings voorlangs. Vervolgens mocht Roy Beekelaar binnen enkele minuten tot twee keer toe een vrije bal nemen op een afstand net buiten het strafschopgebied. De eerste werd fraai uit de bovenhoek geslagen door doelman Boesing maar de tweede werd hard en laag in de benedenhoek geschoten waar de hand onvoldoende achter kwam en de 0-3 was binnen. Vlak voor rust kwam Tiendeveen goed weg toen Ruben van Oosten de bal op de paal en in tweede instantie wist doelman Gerard van Zwol de bal uit de korte hoek te werken.
De tweede helft gaf een heel ander beeld. Tiendeveen werd achteruit gedrongen en FC Ter Apel ’96 speelde een alles of niets spelletje. Martijn Kuiper schoot na 5 minuten rakelings naast. Quinten Prins soleerde vervolgens namens Tiendeveen het strafschopgebied binnen maar werd nog net afgestopt voordat hij kon afronden. Hendri Zuidema haalde na 12 minuten zijn directe tegenstander neer wat hem de enige gele kaart van de wedstrijd opleverde van de prima leidende scheidsrechter G. Louwes uit Klazienaveen. De gevolgen werden echter erger, want de toegekende vrije bal werd hard tegen het hoofd geknald van de in het muurtje staande Anjo Smand die tegen de grond ging. Smand moest het veld verlaten omdat verder spelen niet vertrouwd was met waarschijnlijk een hersenschudding. Zijn vervanger Geoffrey Luchies had een zeer ongelukkig begin want in de 21ste minuut haalde hij onnodig zijn tegenstander onderuit binnen de beruchte lijnen wat een strafschop tot gevolg had. Rob Lutjeboer pakte dit buitenkansje gretig en tekende de 1-3 aan. Toen vier minuten later de 2-3 ook nog werd gescoord geloofde de thuisclub er weer helemaal in Martijn Land schoot een vrije bal vanaf de zijlijn zonder dat deze werd beroerd binnen bij de tweede paal achter de verbouwereerde Van Zwol. Tiendeveen was de kluts helemaal kwijt en kwam bijna niet meer tot aanvaardbaar voetbal. De 3-3 was dan ook voorbeeld van niet meer bij de les zijn aan Tiendeveen zijde want Ruben van Oosten ongehinderd mocht uithalen en de houdbaar lijkende bal glipte doelman Van Zwol over de handen tegen het net. Het laatste punt ging in de slotfase ook nog verloren. Rob Lutjeboer verraste doelman Van Zwol opnieuw van afstand door opnieuw ongehinderd in te mogen schieten en daarbij bolde het net voor de vierde keer voor de thuisclub. Hierdoor liep Tiendeveen tegen een zeer onnodige nederlaag aan, die helemaal binnenskamer kan worden gezocht bij een zo’n matige tegenstander, die overigens de winst terecht wist af te dwingen om te blijven strijden bij een 0-3 achterstand.
Opstelling Tiendeveen: Gerard van Zwol, Ramses Winter, Henri Zuidema, Richard Padding, Arjan Koobs (46ste min. Henk Kamman), Stefan Perfors, Jeffrey Vos, Raldy Kreeft (80ste min. Marco Kroezen), Quinten Prins, Anjo Smand (63ste min. Geoffrey Luchies) en Roy Beekelaar.

Winst voor Tiendeveen F1

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag hebben we een leuke wedstrijd gespeeld tegen JVZ F4.
Wij hebben gewonnen met 3-4. De doelpunten zijn gezet door Michael en Mitchell.
Het was een hele mooie wedstrijd.
Ik vind het heel leuk om te voetballen.

Groetjes Ramon Bruins

Tiendeveen E1 kansloos in Witteveen

21 september 2013, WNBC’09 E1 – Tiendeveen E1

Tiendeveen E1 moest voor hun 2e competitiewedstrijd aantreden tegen WNBC’09 E1. Dit combinatie-elftal uit Nieuw Balinge en Witteveen had hun eerste wedstrijd dik gewonnen en bleek ook voor de Tiendeveners een maatje te groot. In het begin van de wedstrijd ging het nog redelijk gelijk op. WNBC kwam wel met 1-0 voor, maar Tiendeveen wist nog wel te produceren. Glenn had een goede actie en maakte de 1-1.
WNBC schakelde na de gelijkmaker een tandje bij. Bij de rust stond er dan ook al 6-1 op het scorebord. Tiendeveen probeerde de 2e helft er nog het beste van de maken, maar kon niet voorkomen dat de score nog verder op liep. Uiteindelijk werd de eindscore 13-1.
Volgende week spelen de E-s thuis tegen Ruinerwold E3, aanvang 10.45 uur.

Tiendeveen start competitie met winst op Hoogeveen (4-1)

Correspondent Tiendeveen, Rudy Kleine
Tiendeveen. Na vorige weekend het 70 jarig jubileum te hebben kunnen vieren moesten de mannen van trainer Goos Engels, die de v.v. Tiendeveen dit seizoen onder zijn hoede heeft Zaterdag aantreden tegen buurtgenoot Hoogeveen. Engels had met zijn mannen een zware klus om het seizoen te openen, want Hoogeveen Zaterdag, die vorig seizoen in de nacompetitie de promotie heeft gemist had in de eerste wedstrijd met een 11-1 overwinning hun bedoelingen duidelijk gemaakt. In een spannende wedstrijd waarbij er in de eerste helft niet werd gescoord liep Tiendeveen in de tweede helft uit naar een 4-0 voorsprong voordat de Hoogeveners de eer wist te redden. Hoogeveen trainer Rudy Pol was afwezig omdat hij ’s middags in het huwelijk trad. Er was dus geen driepunter voor hem weggelegd in deze wedstrijd. Bij Tiendeveen waren er twee spelers binnen het sterk collectief, die de overwinning zo goed als zeker stelden, Gerard van Zwol, die een prima partij keepte en Roy Beekelaar, die met een hattrick matchwinnaar kan worden genoemd .
Tiendeveen opende goed en al in de eerste minuut schoot Tom IJmker de bal via de handen van de Hoogeveengoali Jeffrey van Zwol en de kruising bijna binnen. De bal werd nog geruimd. Kort daarna kwam Tiendeveen opnieuw tot een kans nadat Roy Beekelaar met een slimme voetbeweging de bal doorspeelde op de vrij komende Stefan Perfors. Deze schoof de bal in de handen van dezelfde doelman Van Zwol. Hoogeveen kwam met de schrik vrij en stelde kort na deze kansen er ook een de zeer ijverige Jan Benjamins gaf met een splijtende pass Ruben Roemalehlewang over de rechterflank een kans door deze voor doelman Gerard van Zwol te zetten maar hij boogde de bal rakelings voorlangs, zodat de bal over de doellijn stuiterde. Kevin Kerssies knalde een afgeslagen bal direct daarna opnieuw naast voor de Hoogeveners. Jan Benjamins pikte de bal nog eens op het middenveld en met een solo langs enkele Tiendeveners schoot hij de bal in de lange hoek maar ook nu greep doelman Gerard van Zwol klemvast in. Na bijna 20 minuten kon dezelfde doelman Gerard van Zwol met een schitterende redding met één hand de bal uit de bovenhoek slaan na een harde inzet van Danny Starrenburg, die vervolgens de bal net voor het doel langs zag hobbelen. Hoogeveen kreeg het spel zo langzamerhand in de greep, al werd er niet veel gecreëerd mede omdat de Tiendeveen verdediging prima stond geposteerd met Richard Padding als laatste man. Zo bleef het tot aan het rustsignaal van scheidsrechter Jagersma uit Noord Sleen spannend zonder dat er veel gevaar werd gesticht voor beide doelen. Al had Roy Beekelaar iets scherper moeten zijn, toen Raldy Kreeft hem met een steekpass uit een vrije bal haast vrij speelde maar de bal glipte onder zijn voet door waardoor doelman Jeffrey van Zwol gemakkelijk kon oppakken. Al ruim in de extra tijd had Hoogeveen vanaf de rand van het strafschopgebied nog een mogelijkheid met een vrije bal maar deze werd in het muurtje geschoten waardoor de bal naast ketste. In de rust moest trainer Engels een wissel toepassen,omdat Tom IJmker te veel last had van de opgelopen blessure vlak voor rust. Henk Kamman was zijn vervanger.
Direct na de hervatting haalde Ruben Roemahlewang vanaf de rechterflank ineens uit maar doelman Gerard van Zwol haalde de bal onder uit de korte benedenhoek. Direct daarna opende Tiendeveen de score. Hoogeveen gaf na een voorzet van Hendri Zuidema gemakkelijk een hoekschop weg. Deze werd door Raldy Kreeft hoog bij de tweede paal geschoten waar Jeffrey Vos met een schitterende kopbal de bal snoeihard binnen kopte (1-0). Tiendeveen geloofde nu helemaal in een goede afloop en Raldy Kreeft was kort na de treffer opnieuw bijna succesvol maar nu knalde hij van ruim 30 meter de bal hard over het Hoogeveen doel. Jan Benjamins zag aan de andere kant zijn vrije bal in de muur gesmoord van Tiendeveen spelers waarna Devlin Hartman de rebound te slap in schoot om doeman Gerard van Zwol te verschalken. Na bijna een kwartier spelen mocht Roy Bekelaar een strafschop nemen, nadat Anjo met een fraaie actie de bal over zijn directe tegenstander, Devlin Hartman heen dacht te liften maar deze kreeg de bal op de arm waarna scheidsrechter Jagersma een strafschop toe moest kennen. Beekelaar schoof de bal beheerst binnen. Drie minuten later kon de Hoogeveengoali al weer de gang naar het net maken. Beekelaar was attent bij geklungel in de defensie van Hoogeveen Beekelaar pikte de bal op en in tweede instantie schoof hij de bal in het gapende doel (3-0). Een onverwachte grote voorsprong voor Tiendeveen en trainer John Kikkert, die vandaag de honneurs over had genomen van Rudy Pol probeerde met enkele verse krachten de wedstrijd nog te kantelen. Tiendeveen kwam onder druk te staan maar hield vooralsnog stand. Ruben Roemahlewang had bijna succes na een voorzet die hij met het hoofd verlengde maar zijn inzet ketste via de deklat over bij doelman Gerard van Zwol. Tiendeveen moest zich beperken tot countervoetbal en had daar nog bijna succes mee, nadat de hard werkende Henk Kamman met een fraaie actie tussen twee verdedigers door de bal toch nog bij de meegekomen Stefan Perfors zag belanden. Deze tikte de bal bijna binnen maar kon nog net tot hoekschop worden verwerkt. Na 30 minuten viel de wedstrijd echt in het slot. Anjo Smand werd onderuitgehaald op de rechterflank, waarna Raldy Kreeft de bal opeiste. Hij knalde de bal hard en hoog in de doelmond bij Jeffrey van Zwol waar Roy Beekelaar met het hoofd de bal opnieuw hard binnen liet vliegen. In het laatste kwartier speelde Tiendeveen een gewonnen wedstrijd. Hoogeveen mocht van geluk spreken, dat Starrenburg er met geel vanaf kwam nadat hij op het middenveld natrapte op Anjo Smand. De sfeer werd er niet vriendelijker op en daardoor vielen er in de slotfase nog enkel gele kaarten. Hoogeveen kwam zelfs nog tot de eretreffer nadat de Tiendeveen verdediging even niet attent was bij een vrije bal, die snel werd genomen door Jan Benjamins waardoor hij Rick ten Cate vrij speelde voor doelman Gerard van Zwol en deze met een schuiver in de lange hoek kansloos liet. Tiendeveen liet het echter niet verder komen en in de met 10 minuten zeer ruim bemeten extra tijd werd er alleen nog een nat pak gehaald door beide teams omdat er nog net een flinke bui uit de lucht kwam. De eerste drie punten waren evenwel terecht bij de thuisclub beland mede omdat er zeer effectief was om gegaan met de kansen.
Opstelling Tiendeveen: Gerard van Zwol, Ramses Winter, Richard Padding, Hendri Zuidema, Jeremy Cottam, Tom IJmker (Henk Kamman),Anjo Smand, Jeffrey Vos, Raldy Kreeft, Stefan Perfors en Roy Beekelaar.
Opstelling Hoogeveen zat.: Van Zwol, Kerssies, Hartman, Okken (Boersma) Roumahlewang, Benjamins, Ten Kate (Van der Sleen),Ten Cate, Starrenburg, Djababoe en Lesiputte (Hendriks

Man van de wedstrijd: Roy Beekelaar.

Tiendeveen E1 begint competitie goed

14 september 2013, Tiendeveen E1 – SVN’69 E2

Tiendeveen E1 speelden in hun eerste competitiewedstrijd thuis tegen SVN’69 E2. Na het bekeravontuur waarin 1x werd gewonnen en 2x verloren ging het nu om het “echie”. Het regende hard, maar dat deerde de Tiendeveners niet.
Er werd direct de aanval gezocht. Er waren aan beide kanten wat kansjes, maar in het begin werd er niet gescoord. Het was dan toch Tiendeveen dat de score opende. Glenn schoot goed raak, 1-0. Even later was het 2-0. De doelpunten vielen nu snel achter elkaar. SVN deed wat terug en maakte 2-1. Maar direct daarna werd het 3-1 door Glenn. De E’s misten een aantal spelers, waardoor Joyce, die normaal in de F-jes speelt, meedeed. Zij kan terugkijken op een goede wedstrijd. Maar ook zij kon het tweede doelpunt van SVN niet voorkomen. Vlak voor rust werd het 3-2.
Tiendeveen had vandaag geen wissels, dus het was even de vraag hoe de E’s het na de rust zouden volhouden. Vrij vroeg in de tweede helft maakte SVN de gelijkmaker. Tiendeveen stond even met teveel spelers voor de bal. Er was zelfs voor Simon geen houden meer aan, 3-3. De E’s kregen het even wat moeilijker, maar de verdediging onder leiding van Sander en Dylano hield nogal was tegen. Dit gold ook voor Simon. Tiendeveen trok de wedstrijd toch meer en meer naar zich toe.
De doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Eerst was het Glenn die de 4-3 maakte. Even later passeerde een SVN verdediger zijn eigen keeper. Dit gebeurde na een mooie voorzet van Alicia. Alicia speelde een prima partij. Net als als Larenza, die haar goede wedstrijd bekroonde met een doelpunt, 5-3. Glenn maakte even later de 6-3. SVN deed nog even wat terug, 6-4. Het slotakkoord was toch voor Tiendeveen. Glenn rondde goed af, 7-4.
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen WNBC’09 E1. Aanvang 09.00 uur.

Tiendeveen is de weg kwijt

Op dit moment is Tiendeveen de weg kwijt, wederom  foutje van de gemeente. De gemeente zal de tijdelijke situatie op donderdag 12 september provisorisch herstellen middels het leggen van rijplaten.  Wij adviseren om de auto’s te parkeren  op de parkeerplaats van het MFC en via het hoofdveld richting huidige kantine te lopen. Fietsers kunnen  dit per fiets doen. Wij excuseren ons voor de overlast, eventuele klachten of schade kunt u melden bij de Gemeente Hoogeveen.

De huidige toegangsweg.