<< Terug naar archief

Tiendeveen gemakkelijk langs VEV (0-6).

Klazienaveen-Noord. De mannen van trainer Michel van Essen beginnen elkaar steeds beter te vinden. Mooie combinaties vallen er soms te zien en VEV die afgelopen Zaterdag als gastheer diende kwam over alle kanten tekort. Uiteindelijk werd het maar 0-6 voor Tiendeveen, waarmee VEV genadig weg kwam. Het bruiloftfeest bij VEV op de Vrijdagavond was daar ook debet aan. Het doet echter niets af aan het optreden van Tiendeveen, dat tot een gemakkelijk 0-6 overwinning leidde.
In de eerste vijf minuten had Tiendeveen al drie hoekschoppen afgedwongen maar een treffer bleef nog even uit. Joey Noordzij haalde hard uit vanaf zo’n 25 meter maar zijn vliegende schot scheerde rakelings over. Jeffrey Boxma werd met een splijtende pass vervolgens vrij gespeeld voor doelman Daniël Knol, deze wist de bal nog net tot hoekschop te verwerken. In de 13de minuut was het toch raak. Willem Jan Lanning zag zijn vrije bal van uit de doelmond geruimd door een verdediger van VEV. Echter deze plaatste de bal in de voeten van Hendrik Bakker die met een schitterende bal van zo’n 30 meter de bal in de kruising joeg 0-1. VEV wist er eigenlijk niets tegenover te zetten, doelman Gerard van Zwol had een hele rustig eerste helft. Kort daarna leek VEV verdediger Soelman de bal binnen het zestienmetergebied met de Boxma hand te spelen maar scheidsrechter Schoemaker uit Meppel liet doorspelen waardoor JeffreyBoxma, Roy Beekelaar en vervolgens Joey Noordzij de kans kregen om de stand naar 0- 2 te schieten. Noordzij ketste de bal echter naast. Het was kortstondig uitstel want een minuut later omzeilde Jeffrey Boxma de buitenspelval en schoof de bal op de meegekomen Roy Beekelaar, die geen moeite kende om de bal binnen te schuiven (0-2). Twee minuten later werd Jeffrey Boxma fors aangetikt wat Strating een gele kaart opleverde en Tiendeveen een vrije bal. Deze werd goed ingeschoten door Roy Beekelaar maar doelman Knol kon redding brengen. Net over het half uur werd de derde treffer na een fraaie aanval binnen gekopt door Roy Beekelaar. Joey Noordzij boogde de bal op maat op het hoofd van Beekelaar die diagonaal de bal hard binnen knikte. Weer vijf minuten later lag de vierde treffer er ook al in. Jan Willem Lanning schoot de bal voorbij de tweede paal waar Justin Lunenborg opdook en met een geplaatste bal was doelman Knol opnieuw kansloos.(0-4) Danny Stuifzand draaide in de 40ste minuut een vrije bal gevaarlijk in de doelmond maar nu pakte doelman Knol nog net de bal voor de inkomende Joey Noordzij weg. In de slotminuut van de eerste helft moest Jeffrey Vos nog een keertje voor opruiming zorgen omdat een vrije bal van ver voor het doel bij Van Zwol werd gebracht maar de doelman bleef werkloos tot aan het rustsignaal.
De tweede helft was amper hervat of Jeffrey Boxma had al kunnen scoren maar na een prachtpass van Willem Jan Lanning strandde Boxma met zijn schot op de vuisten van doelman Knol. Dezelfde Boxma probeerde kort daarna Roy Beekelaar te laten scoren maar deze zag zijn kopbal geplukt door doelman Knol. In de zesde minuut een poging aan de andere kant. VEV produceerde zowaar een goede aanval en Soelman kwam tot een schot in de korte hoek, die echter tot hoekschop werd geranseld door Van Zwol. In de 12de minuut kwam de vijfde treffer achter doelman Knol in het net. Jeffrey Boxma ronde een dieptepass van Danny Stuifzand met een droge harde knal af. Kort daarna haalde Justin Lunenborg weer eens de achterlijn en met een voorzet voorbij de tweede paal bereikte hij Anjo Smand . Die ineens uithaalde maar zijn schot belande op de tweede paal om vervolgens nog geruimd te worden door verdediger De Groot van VEV. Na een kwartier was de 0-6 al bereikt. Jan Willem Lanning knalde van afstand de bal ineens achter doelman Knol, die daarmee verrast werd. Twee frisse jongens werden er vervolgens ingewisseld Hendri Zuidema verving Jeffrey Vos en Kevin Scholing nam de plaats van Anjo Smand kort daarna in. Het werd een rommelige laatste periode van de wedstrijd ook al omdat VEV geen trek er in had om de stand nog vergroot te zien. Er werden diverse middelen gezocht om Tiendeveen uit hun ritme te krijgen en dat had nog resultaat ook, want ondanks nog een aantal kansen kwam er geen verandering meer inde wedstrijd. Roy Beekelaar zag een kopbal nog eens spectaculair gered door doelman Knol en Jeffrey Boxma zag een doelpunt geannuleerd op advies van de scheidsrechterassistent wat onterecht was. Zo was er toch een ruime overwinning behaald door Tiendeveen en met de kraker tegen Sweel volgende week op het programma kunnen de mannen laten zien of zij zich op de koppositie kunnen handhaven of dat het vooralsnog maar een week was de koploper te zijn.
Opstelling Tiendeveen: Gerard van Zwol, Justin Lunenborg, Hendrik Bakker, Jeffrey Vos (60ste min. Hendri Zuiema), Patrick van Goor, Anjo Smand (63ste min. Kevin Scholing), Willem Jan Lanning, Danny Stuifzand, Jeffrey Boxma, Roy Beekelaar en Joey Noordzij.

Man van de wedstrijd: Hendrik Bakker.

Tiendeveen E1 wint topper

25 oktober 2014, Tiendeveen E1 – JVZ E3

Tiendeveen E1 had een thuiswedstrijd tegen JVZ E3. Dit was de nummer 3 van de ranglijst, dus was er sprake van een echte topper.
Tiendeveen begon sterk aan de wedstrijd en nam direct het heft in handen. De eerste kansen werden nog niet benut, maar Tiendeveen speelde prima. Er werd goed overgespeeld. Sommige aanvallen waren een lust voor het oog. De 1-0 kon dan ook niet lang uitblijven. Glenn had een goede actie en rondde bekwaam af. Dylano die op het middenveld prima speelde, maakte even later de 2-0. Glenn speelde hem goed aan, waarna Dylano binnenschoot. Dit was tevens de ruststand.
De tweede helft liet een duidelijk ander verhaal zien. JVZ kwam steeds beter in de wedstrijd. De verdediging van Tiendeveen kreeg het zwaar te verduren, maar onder leiding van Sander hield Tiendeveen lange tijd de nul. Dit kwam ook mede doordat Simon wederom in blakende vorm was en een aantal uitstekende reddingen paraat had. De 2-1 kon toch niet uitblijven. Uit een corner werd de bal van dichtbij binnengeknald. Zo werd het toch nog een uitermate spannende slotfase. Tiendeveen kreeg ook nog wel wat kansen, maar toch bleef JVZ sterker. Het was billenknijpen tot het laatste fluitsignaal. Toch bleef de 2-1 gehandhaafd.
Zo konden de Tiendeveners weer drie punten bijschrijven en bleef de koppositie in hun bezit. Volgende week staat een uitwedstrijd op het programma bij HZVV E6. Aanvang 09.00 uur.

Goed begin van Tiendeveen genoeg voor winst op Damacota

Tiendeveen. Tiendeveen begon tegen Damacota prima aan de wedstrijd en overdonderden de gasten in het eerste kwartier door de stand al naar 3-0 te schieten. Vervolgens waren er aan beide kanten voldoende kansen maar tot de rust bleef de stand ongewijzigd. Na rust kwam Damacota goed terug in de wedstrijd en met een tussenstand van 3-2 was de spanning volledig terug. Hendrik Bakker krulde zo’n tien minuten voor het eindsignaal van de prima leidende scheidsrechter H. Drost uit Koekange een vrije bal heel fraai in de kruising waardoor de wedstrijd op slot ging. De laatste hoop voor de gasten punterde Roy Beekelaar kort daarna met de vijfde treffer helemaal weg en werd de toch wel verdiende zege op een ruime 5-2 eindstand bepaald.
Tiendeveen kende een droomstart, de gretige Jeffrey Boxma had al haast in de eerste minuut succes toen hij er tussen kwam bij de eerste terugspeelbal bij Damacota. Met veel moeite wist doelman Jeroen Nicolai de bal tot hoekschop te verwerken. Het was maar een paar minuten uitstel, want in de vierde minuut mikte Hendrik Bakker de bal met een lange haal op het hoofd van Roy Beekelaar en die knikte de bal door op Boxma. Deze haalde ineens uit en schoot de bal hard laag onderin de benedenhoek (1-0). Vier minuten later bereikte Roy Beekelaar met een prima steekpassje opnieuw Jeffrey Boxma, die hierdoor alleen voor doelman Nicolai kwam. Boxma schoot echter op de goed reagerende doelman die de bal tot hoekschop tikte. Deze hoekschop werd echter toch binnen geschoten nadat Jeremy Cottam over de laag ingeschoten bal van Jeffrey Vos heen stapte. Zo kon Beekelaar vrij inschieten en met een geplaatste bal stond de 2-0 al aangetekend. Arnoud Veldkamp knalde direct daarna namens de gasten de bal rakelings over de lat bij Gerard van Zwol. Nog binnen het eerste kwartier was de 3-0 een feit. Jeffrey Boxma bracht een hoekschop hoog in de doelmond van Damacota waar Anjo Smand bij de tweede paal de bal hard binnen knikte in de korte hoek. Ruim een minuut later had dezelfde Smand haast opnieuw gescoord maar nu knikte hij de voorzet van Roy Beekelaar net buiten dezelfde paal naast. De jonge Groninger ploeg had ook zijn mogelijkheden. Zo knalde Gaatze Postma opnieuw nog eens hard rakelings over. Hendrik Bakker moest kort daarna nog eens met het hoofd voor opruiming zorgen bij een gevaarlijke hoekschop van Damacota. Doelman Gerard van Zwol moest zich nog eens volledig strekken nadat Michel Meijer vrij kon uithalen, hij bracht met een vuist redding, waarna er door Justin Lunenborg voor opruiming werd gezorgd. De rappe Jeffrey Boxma kwam net een voet te kort om de pass van Jeffrey Vos binnen te schuiven, nu kon doelman Nicolai nog net redding brengen. In de laatste fase van de eerste helft drong Damacota iets meer aan maar Donny Slagter en Jordy Kremer zagen hun schoten voorlangs of over het doel verdwijnen.
De tweede helft was amper begonnen of Tiendeveen moest een doelpunt incasseren. De eerste voorzet werd meteen hard achter doelman Van Zwol gekopt door Jordy Kremer. Tiendeveen antwoordde bijna direct via Justin Lunenborg die een diagonale pass van Hendrik Bakker goed mee nam en vanaf de flank hard inschoot. De bal vloog echter rakelings voorlangs. In de open wedstrijd had Martin Pinkster namens de gasten bijna succes maar zijn schot ging net buiten de paal achter. Kevin Scholing moest een bal nog eens uit de doelmond knallen voor er meer gevaar kwam voor doelman Van Zwol. De toegekende hoekschop werd geruimd, gevolgd met een snelle uitval van Tiendeveen waarbij Justin Lunenborg de achterlijn haalde en Jeffrey Vos de hoge scherp aangesneden bal dichtbij de tweede paal binnen werkte. Scheidsrechter Drost keurde de treffer af, ondanks dat Vos de bal vol in het gezicht kreeg en via, zo oordeelde de leidsman, het lichaam en een hand de bal binnen werkte. Kort daarna werd de spanning weer helemaal teruggebracht in de wedstrijd door een geplaatste bal van Gaatze Postma (3-2). Doordat het spel op en neer golfde was het maar afwachten, wie er nog weer ging scoren, want voor beide doelen waren er mogelijkheden. Roy Beekelaar schoot een vrije bal fraai om het muurtje heen maar doelman Nicolai greep gemakkelijk in. De net ingewisselde Danny Stuifzand zette een een-tweetje op met Anjo Smand waardoor hij dwars door het centrum kon oprukken, de bal sprong hem echter nog net van de voet, waardoor deze kansen verloren ging. In de 82ste minuut krulde Hendrik Bakker een vrije bal zeer fraai in de bovenhoek na een handsbal van een verdediger, doelman Nicolai was volkomen kansloos 4-2 vanaf zo‘n twintig meter. Dit was een opluchting voor het Tiendeveen publiek en toen Roy Beekelaar vlak voor tijd de stand nog naar 5-2 bracht, na een actie van Jeffrey Boxma, die de bal in de doelmond schoot en in de scrimmage was Beekelaar diegene , die de bal binnen prikte met de punt van zijn schoen. De gasten hadden nog een paar kansjes maar de stand bleef ongewijzigd en pakte Tiendeveen de vijfde overwinning van dit seizoen in een goede wedstrijd, die spektakel bood voor beide doelen.
Opstelling Tiendeveen: Gerard van Zwol, Patrick van Goor, Hendri Zuidema, Jeremy Cottam (59ste min. Danny Stuifzand), Justin Lunenborg, Jeffrey Vos, Hendrik Bakker, Kevin Scholing, Anjo Smand, Jeffrey Boxma en Roy Beekelaar.

Man van de wedstrijd: Roy Beekelaar

Tiendeveen E1 bindt ook Hoogeveen E4 aan zegekar

11 oktober 2014: Tiendeveen E4 – Hoogeveen E4

Tiendeveen E1 had een thuiswedstrijd tegen Hoogeveen E4. De nummer 1 tegen de nummer 4 van de ranglijst. Het werd dan ook geen gemakkelijke wedstrijd voor de Tiendeveners.
De Hoogeveners begonnen goed aan de wedstrijd. Simon moest direct al een paar keer flink aan de bak, maar na een minuut of 5 kreeg de verdediging onder leiding van Sander en Jan Willem de boel beter onder controle en kwam Tiendeveen beter in de wedstrijd. Tiendeveen kreeg ook de eerste kansen. De 1-0 liet dan ook niet meer lang op zich wachten. Glenn had een goede actie en rondde bekwaam af. even later kwam Glenn er weer goed door en schoot de 2-0 binnen. Maar even later deed Hoogeveen toch wat terug. Een goede uitbraak leverde de 2-1 op. Tiendeveen zette voor rust nog even aan. Eerst ging Dylano goed door en schoot de 3-1 binnen en even daarna schoot Larenza de 4-1 van dichtbij binnen.
In de tweede helft dachten de Tiendeveners er even te gemakkelijk over. Ze dachten dat de buit al binnen was, maar Hoogeveen gaf nog niet op. De spanning kwam dan ook terug in de wedstrijd. De 4-2 viel vrij snel na rust. En kort daarna werd het zelfs 4-3. Simon, die vandaag pupil van de week was, had nog een aantal prima reddingen, ander had het zelfs gelijk gestaan. Tiendeveen schakelde daarop weer een tandje bij en kreeg ook weer kansen. Alicia had een aantal keren pech in de afronding. Haar was vandaag geen doelpunt gegund. En ook Joyce zat het niet mee. Maar de 5-3 kwam er dan toch. Glenn soleerde door de Hoogeveen defensie en rondde goed af. Even later besliste Glenn de wedstrijd. een mooie boogbal van afstand ging over de keeper het doel in, 6-3. Hoogeveen maakte nog wel de 6-4, maar dit was slechts voor de statistieken, want even later floot de goed leidende scheidsrechter P. Smand voor het einde.
Volgende week spelen de E´s een bekerwedstrijd, uit tegen Wijster E1 om 09.00 uur.

Tiendeveen F1 wint van HZVV

Tiendeveen F1 wint van HZVV

Zaterdag 4 oktober werd er in Hoogeveen gevoetbald tegen HZVV. Tiendeveen begon goed, maar helaas ging de bal van Michael net naast het doel. Direkt daarna volgde een goede aktie van Brandon, maar helaas ging deze bal ook net naast het doel.

Ongeveer 5 minuten voor de rust scoorde Mitchell een doelpunt. Daarna nog een goed schot van Ramon, maar helaas haalde de keeper de bal net van de lijn. Daarna volgde er nog een kans voor Danique, maar helaas kwam ze net niet op tijd bij de bal waardoor de keeper deze kon pakken.

En zo ging Tiendeveen met een voorsprong van 1-0 de rust in.

Na de rust deed HZVV een poging om een doelpunt te maken, maar door de goede redding van keeper Yip werd de bal tegengehouden. Daarna nog een poging van HZVV en deze bal kwam helaas via de voet van Jennifer toch in het doel van Tiendeveen.

Vervolgens was er een mooie kans voor Angelique, maar helaas sprong de tegenstander er net voor, daarna ging Julia er met de bal van door richting het doel van HZVV, maar toen wist HZVV de bal weer te pakken. Door een goede verdediging van Kyra werd een doelpunt voorkomen.

Daarna kwam de bal weer in bezit van Tiendeveen en werd er voor de 2e keer gescoord door Mitchell. Door een goede bal van Bo ging de bal weer richting het doel van HZVV maar werd er helaas niet gescoord.

De eindstand werd 1-2, dus een voortreffelijke overwinning voor Tiendeveen F1.

Ruime overwinning Tiendeveen bij Erica ‘86 (1-5).

Erica. De mannen van trainer Michel van Essen konden zich Zaterdag revancheren na de nederlaag van vorige week. Laagvlieger Erica ’86 leende zich daartoe. Een ruime overwinning, die zeker niet geflatteerd was, was dan ook een logisch gevolg. Na een 0-3 ruststand werd het uiteindelijk 1-5. Doelpuntenmakers waren Roy Beekelaar twee keer en een hattrick van Jeffrey Boxma, die zijn productie al op zes bracht in deze competitie.
In de eerste minuut moest Jeffrey Vos al meteen voor opruiming zorgen in de doelmond van Tiendeveen nadat Dennis Bults een verre bal oppikte en het strafschopgebied binnen drong. Vos deed dat met het hoofd. Meteen aan de andere kant werd Jeffrey Boxma net buiten het strafschopgebied foutief afgestopt. Hendrik Bakker nam de vrije bal en zag deze via de vingertoppen van doelman Jari Lubbers over het doel verdwijnen. Tiendeveen kwam in de beginfase niet tot flitsend voetbal al had Jeffrey Boxma na 8 min. opnieuw bijna succes maar hij was niet zelfzuchtig genoeg waardoor hij vanuit riante positie de bal in de handen van doelman Lubbers mikte i.p.v. op het hoofd van Roy Beekelaar. Kevin Scholing haalde na elf minuten nog eens hard uit maar hij zag zijn schot net over de tweede paal achter zeilen. De thuisclub kwam maar spaarzaam in de buurt van doelman Van Zwol, pas na 18 minuten werd de eerste hoekschop afgedwongen, die door Vos werd weggegeven. Van Zwol wist stompend voor opruiming te zorgen. Kort daarna kwam Tiendeveen op voorsprong. Joey Noordzij wist de buitenspelval te ontwijken en ging alleen op doelman Lubbers af, vanaf de achterlijn schoof hij de bal opzij waardoor Roy Beekelaar de bal kon binnen schuiven 0-1. Erica ’86 stelde daar een afstandschot van Bobby Veldman tegenover maar deze vloog hard over bij Tiendeveen. Vervolgens schoot Joey Noordzij na een steekpass van Willem Jan Lanning de score naar 0-2 maar scheidsrechter Koeling uit Koekange annuleerde onterecht deze treffer op advies van zijn assistent, die vlagde voor buitenspel wat absoluut niet het geval was. Het was evenwel maar kort uitstel van de verdubbeling van de score want Jeffrey Vos haalde de achterlijn op snelheid en boogde de bal op het hoofd van Jeffrey Boxma die van dichtbij de bal tegen het net knikte. Drie minuten later lag nummer drie ook al binnen voor Tiendeveen. Anjo Smand zette met een splijtende pass Jeffrey Boxma sprintend aan het werk en deze aarzelde niet. Met een schuiver werd de bal achter de kansloze doelman geplaatst 0-3. Voor rust had Joey Noordzij de vierde treffer ook nog kunnen aantekenen maar na een pass van Roy Beekelaar miste hij in riante positie bij de tweede paal door de bal naast het gapende doel te schuiven. Erica ’86 zag op slag van rust een vrije bal van Bobby Veldman vanaf de zijkant via de handen en de deklat de bal wegketsen, zodat er met een 0-3 stand thee werd gedronken.
Twee minuten na de hervatting viel de vierde treffer door Jeffrey Boxma na een scrimmage vlak voor het Erica doel. Hij joeg zijn derde treffer hard binnen 0-4. Kort daarna had Boxma zijn vierde treffer ook haast al binnen geschoten maar de crosspass van Jeffrey Vos sprong hem net te ver van de voet om doel te treffen. Een verdediger kon nog net ruimen. In de 10de minuut was de 0-5 een feit. Willem Jan Lanning prikte de bal binnendoor op Roy Beekelaar die vrij opdook voor doelman Lubbers en met een bekeken bal onder de uitkomende doelman door scoorde Beekelaar. Vervolgens ging trainer Van Essen twee wissels toepassen. Patrick van Goor en Roy Beekelaar maakten plaats voor Jeroen Eising en Pieter Bakker. De afstemming was even zoek bij de defensie van Tiendeveen en Patrick Blok profiteerde bijna door na een fraaie actie de bal op de lat te knallen waarna de terug ketsende bal slap werd ingeschoten door Bobby Veldman, die gemakkelijk werd gepakt door doelman Van Zwol. Het spelpeil zakte vervolgens een behoorlijk eind onderuit. Tiendeveen speelde een gewonnen wedstrijd en Erica ’86 was niet bij machte om voor veel gevaar te zorgen. In de 72ste minuut kwam zomaar de eretreffer in het boekje van scheidsrechter Koeling na aarzelend ingrijpen bij een vrije bal vanaf de middellijn. Niels Lammerts kon de bal simpel binnen tikken 1-5. Joey Noordzij had vervolgens de marge weer op vijf treffers kunnen zetten maar tot twee keer toe verzilverde hij de steekpass van Willem Jan Lanning niet, waarbij de bal in de tweede instantie net naast hobbelde. Pieter Bakker knalde van afstand nog eens over en de ingewisselde Henk Kamman wist zijn doelpuntje net niet mee te pakken toen hij alleen voor doelman Lubbers kwam. Zo bleef de stand ongewijzigd en had Tiendeveen een dik verdiende overwinning behaald.
Opstelling Tiendeveen: Gerard van Zwol, Patrick van Goor(60ste min. Jeroen Eising), Hendri Zuidema, Hendrik Bakker, Jeffrey Vos, Kevin Scholing, Willem Jan Lanning, Anjo Smand (82ste min. Henk Kamman), Jeffrey Boxma, Roy Beekelaar (60ste min. Pieter Bakker) en Joey Noordzij.

Man van de wedstrijd: Jeffrey Vos.

Tiendeveen E1 haalt uit tegen Pesse E2

4-10-2014 Pesse E2 – Tiendeveen E1

Tiendeveen E1 moest als koploper aantreden tegen Pesse E2, de nummer laatst. Het verschil op de ranglijst was ook duidelijk op het veld te zien.
De E´s waren een maatje te groot voor Pesse. Na een ruststand van 0-7 werd het uiteindelijk 1-15. Het scoreverloop was als volgt: 0-1 Daan na een voorzet van Glenn. 0-2 Jan Willem. 0-3 eigen doelpunt Pesse na een voorzet van Alicia. 0-4 Glenn, na een goede pass van Julian. 0-5 Glenn. 0-6 Jan Willem, een prima afstandsschot. 0-7 Glenn, goed schot na een pass van Alicia. 0-8 direct na rus, na een goede solo van Glenn. 0-9 Glenn. 0-10 Julian, hij maakte zijn eerste doelpunt. Een prima schot. 0-11 Jan Willem. 0-12 Sander. 0-13 Glenn scoorde uit een goede corner van Alicia. 0-14 Alicia. 0-15 Glenn.
Pesse maakte vlak voor tijd toch nog de eretreffer, 1-15. Dylano, die Simon in het doel verving, was kansloos. Al met al een gemakkelijke overwinning.
Volgende week spelen de E´s thuis tegen Hoogeveen E4. Dit belooft een spannendere wedstrijd te worden. Deze tegenstander staat momenteel op de 4e plaats. Aanvang 10.45 op sportpark De Veenhoek,.

Rabobank clubkas campagne; stem op v.v. Tiendeveen

Ben je lid van de Rabobank (geldt niet als je alleen een rekening hebt) en heb je een uitnodiging ontvangen om te stemmen, stem dan op v.v. Tiendeveen.
Tijdens de stemperiode in oktober mogen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij een warm hart toedragen.

Samen sterker
Jaarlijks stelt de Rabobank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven via de Rabobank Clubkas Campagne. De leden beslissen waar deze bijdrage naar toe gaat. Zij zien ook wat de clubs gaan doen met hun stem. Bijvoorbeeld extra (sport)middelen aanschaffen, het vieren van een jubileumjaar of het opknappen van het clubgebouw.

Hoe word je lid?
Als klant kunt u lid worden van de bank. Het lidmaatschap geeft u een stem. Die invloed van leden is erg belangrijk. Zo kan de bank beter inspelen op de behoeften van de klanten en een actieve rol vervullen in de lokale samenleving.

Als lid profiteert u van kortingen en aanbiedingen:

  • u praat en denkt mee over het beleid van de bank
  • u ontvangt het ledenmagazine ‘Dichterbij’ met interessante artikelen en aantrekkelijke aanbiedingen
  • u ontvangt uitnodigingen voor bijvoorbeeld workshops en ledenactiviteiten
  • u krijgt kortingen op toegangsbewijzen

Iets voor u?

Het lidmaatschap is gratis en verplicht u tot niets.
Vraag het lidmaatschap aan.