Kampioenen voor kampioenen

Kampioenen voor kampioenen.

Op zondag 2 augustus om 18.00 uur wordt de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal gespeeld in de Amsterdam Arena.
Omdat de F1 en F2 kampioen zijn geworden worden zij uitgenodigd om deze wedstrijd te zien. Andere (jeugd)leden, ouders en belangstellenden kunnen deze wedstrijden ook bezoeken.
Er kunnen kaarten voor deze wedstrijd gekocht worden voor € 10,- pp. Bij opgave graag direct betalen, want de vereniging moet deze kaarten ook kopen.
Wie belangstelling heeft kan zich t/m vrijdag 24 juli opgeven bij Arjan Vredeveld, 06-52334476 of arjanenfranciska@ziggo.nl.

Uitnodiging familieavond

Vrijdag 14 augustus zijn alle leden en hun familie, vrijwilligers en iedereen die v.v. Tiendeveen een warm hart toedraagt, uitgenodigd voor een familieavond. Van 17.00 tot 20.00 uur kunnen onder het genot van eten en drinken de vakantieverhalen uitgewisseld worden en een verwachtingen voor het nieuwe seizoen even doorgenomen worden. Je hoeft dus niet thuis te eten. Op deze avond zullen ook de foto’s van de spelers voor de website gemaakt worden. Iedereen is van harte uitgenodigd. Deelname aan deze avond kost € 12,50 en € 7,50 voor kinderen t/m de D-pupillen. Graag even opgeven voor dinsdag 11 augustus i.v.m. met het eten.

Conceptindeling voor 2e elftal ook bekend

Dan is nu ook de indeling voor het 2e elftal bekend:
Elim 4,
FDS 2,
FC Meppel 7,
Nieuw Balinge 2,
Noordscheschut 5
Noordscheschut 7,
Pesse 3,
Sc Rouveen 6,
SCN 4,
Tiendeveen 2,
VCG 2 en
VVAK 3.
Het wedstrijdschema en ook de bekerindeling zijn nu nog niet bekend.

Bekerindeling en competitieprogramma voor 1e elftal bekend

Het 1e elftal speelt voor de beker in een poule van 3, samen met SJS 1 en Twedo 1 (za).
De eerste wedstrijd zal thuis gespeeld worden tegen SJS op 22 augustus, 14.30 uur.
De tweede wedstrijd zal uit gespeeld worden tegen Twedo op 25 augustus, tijdstip volgt.

Ook het wedstrijdschema van het 1e elftal voor de competitie is bekend.
Voor het complete wedstrijdprogramma klik hier.

Indeling 1e elftal bekend

Dit is de indeling voor het seizoen 2015/2016 voor de 5e klasse E.
Damacota
Erica’86
Mussel
Nieuw Balinge
SETA
Sweel
Tiendeveen
Twedo
Veendam 1894
VEV
Wildervank
WVV
Wagenborger Boys is er op 10 juli nog aan toegevoegd.