<< Terug naar archief

Programma Protos Weering toernooi 28 december 2015

Programma Protos Weering zaalvoetbaltoernooi, voorronde 28 december 2015.
Aanvang van het toernooi is 18.00 uur. Een wedstrijd duurt 25 minuten. De klok in de hal wordt niet stilgezet.

Poule N, Beilen, Sporthal “Drenthehal”
Beilen
Fit Boys
Tiendeveen
Ruinen
HH Combi

Tiendeveen – Ruinen
HH Combi – Beilen
Ruinen – Fit Boys
Tiendeveen – HH Combi
Fit Boys – Beilen
Ruinen – HH Combi
Fit Boys – Tiendeveen
Beilen – Ruinen
HH Combi – Fit Boys
Beilen – Tiendeveen

Programma kerstzaalvoetbaltoernooi Ruinen

Poule indeling 
1 Ruinen 1
2 IJhorst 1
3 Tiendeveen 1
4 Uffelte 1
5 Wijster 1
Wedstrijdprogramma  Uitslag
19:00 19:20 Ruinen 1 IJhorst 1
19:20 19:40 Tiendeveen 1 Uffelte 1
19:40 20:00 Wijster 1 Ruinen 1
20:00 20:20 IJhorst 1 Tiendeveen 1
20:20 20:40 Uffelte 1 Wijster 1
20:40 21:00 Ruinen 1 Tiendeveen 1
21:00 21:20 IJhorst 1 Uffelte 1
21:20 21:40 Tiendeveen 1 Wijster 1
21:40 22:00 Uffelte 1 Ruinen 1
22:00 22:20 Wijster 1 IJhorst 1
De nummers 1 en 2 uit de eindstand van de poule,
gaan over naar de finales op zaterdag 9 januari 2015

Met de bus naar kerstzaalvoetbaltoernooi Ruinen

Met de bus naar Ruinen !! We gaan weer met de bus naar het kerstzaalvoetbaltoernooi in Ruinen. Deze keer is Tiendeveen ingedeeld op donderdagavond 24 december. De bus vertrekt uit Tiendeveen om 18.00 uur. Daarna een tussenstop bij de brandweerkazerne aan de Industrieweg in Hoogeveen en vervolgens door naar Ruinen. Kosten € 10,-.

Kerstbomenverkoop jubileumcommissie

Om de kas van de jubileumcommissie te spekken verkopen we vanaf heden echte kerstbomen. Een kerstboom kost €15,-. Bij betaling van dit bedrag bij Marco Kroezen of Jennita Koster krijg je een betalingsbewijs. Met dit betalingsbewijs kan je zelf een kerstboom naar keuze uitzoeken bij Lukas van Goor, Berkenweg 41 te Tiendeveen. De boom is in ieder geval af te halen op woensdagmiddag 9 december en zaterdagmorgen tot 12.00 uur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tijdens de kerstmarkt in het MFC een kerstboom te kopen. Deze kan je dan later die week ophalen.

Tiendeveen met winst bij Twedo de winterstop in (0-2).

Veenoord. De mannen van trainer Michel van Essen speelde beslist geen grootse wedstrijd maar wisten toch de drie punten weg te halen bij Twedo door twee treffers van Mitchell Prijs. Het gebeurde allemaal in het laatste gedeelte van de wedstrijd waarbij in de slotminuut Prijs zijn tweede treffer aantekende. Kort daarna blies de goed fluitende scheidsrechter B. Kamman uit Hoogeveen voor het eindsignaal.
Tiendeveen begon sterk, want Jeffrey Boxma werd na amper een minuut al vrijgespeeld maar hij zag zijn schot via de tweede paal weer het veld in ketsen en de terugspringende bal werd hard over geknald door Mitchell Prijs. Tiendeveen zette echter niet het fraaie spel door waardoor de thuisclub er soms ook uit kon komen al werd er veel met de lange bal gespeeld, die voor weinig gevaar zorgde. Het werd een rommelig potje voetbal waarin ook niet veel werd gecreëerd. Jeffrey Boxma werd nog eens teruggefloten nadat hij de bal binnen schoot maar zou dat vanuit buitenspel hebben gedaan. Tiendeveen ging het tempo spelen van de gastheren en daardoor bleef het tot het rustsignaal 0-0.
Tiendeveen ging in de tweede helft wat compacter spelen en opnieuw waren er een paar kleien kansjes. Zo bracht Danny Stuifzand na goed doorzetten de bal gevaarlijk in de doelmond bij Twedo doelman Dennis Bults maar Mitchell Prijs schoot de bal ineens hard voorlangs. Twedo loerde op een geslaagde counter en had daarbij na ruim een uur spelen bijna succes toen Jeroen Koopman vrij werd gespeeld voor doelman Marcel Bouwman maar hij faalde door de bal naast te schieten. Kort na met de schrik vrij gekomen te zijn liet Mitchell Prijs zijn klasse zien, want de vrije bal van Tijmen de Vries schatte hij goed op waarde in en tikte vrijkomend voor doelman Bults de bal beheerst tegen het nylon (0-1). Twedo ging vervolgens achterin één op één spelen en probeerde Tiendeveen terug te dringen. Veel kansen werden er niet afgedwongen al moest doelman Marcel Bouwman vlak voor het eindsignaal een harde inzet van Wouter Vugteveen uit de lange hoek ranselen, wat hij vol gestrekt prima deed. Kort daarna was het opnieuw Mitchell Prijs, die de prachtige pass van Kevin Scholing hard af ronde en daarmee zijn tiende treffer van dit seizoen aantekende en de bevrijdende 0-2 op het scorebord liet zetten. Er werd nog wel weer afgetrapt maar scheidsrechter Kamman floot kort daarna voor het eindsignaal. Een moeizame zege maar mag er van een verdiende overwinning worden gesproken. Hier mee sluit Tiendeveen de eerste helft van het seizoen af op de tweede plaats.
Opstelling Tiendeveen: Marcel Bouwman, Jeremy Cottam, Justin Lunenborg, Tijmen de Vries, Maikel Dekker, Sander Metselaar, Nick de Roo, Sander Booijink, Danny Stuifzand (65ste min. Kevin Scholing), Mitchell Prijs en Jeffrey Boxma (80ste min. Patrick van Goor)

Man van de wedstrijd: Mitchell Prijs.

Tiendeveen verliest topper van Sweel (1-4).

Tiendeveen. Zaterdag hadden de mannen van trainer Michel van Essen de topper tegen koploper Sweel op het programma. Dit was de kans om aansluiting te maken met het nog zonder puntverlies spelende koploper. De verschillen waren in de wedstrijd niet groot, alleen gingen de gasten beter met de kansen om en moest Tiendeveen een geflatteerde 1-4 nederlaag slikken. Na de 0-1 bij rust moest Tiendeveen in de tweede helft aanvallen waarbij er voor de aanvallers van Sweel meer ruimte ontstond. Daar werd Tiendeveen op persoonlijke fouten afgestraft, die door de gasten op sterke wijze werden uitgebuit.
In de beginfase liet Tiendeveen zien wat hun bedoelingen waren, want de eerste 20 minuten kende een licht overwicht voor de thuisclub. Al na 3 min. had Jeffrey Boxma bijna een kans, na een steekpass van Sander Booijink maar werd nog net afgeblokt. Sander Metselaar knalde kort er na nog eens hard in de handen van doelman Jaap Haan en dezelfde Metselaar bracht direct daarna een vrije bal gevaarlijk voor het doel bij Haan, maar Danny Stuifzand kon de bal net niet binnen werken en de wegketsende bal werd over geschoten door Mitchell Prijs. Na een kwartier had Willy Lubowa voor de gasten bijna succes maar hij schoot uit de draai naast. Drie min. later zorgde doelman Bouwman met de vuisten voor opruiming bij een gevaarlijk indraaiende hoekschop voor het hoofd weg van Lars Sikken. Sander Blok kwam net een teenlengte te kort om doelman Haan te passeren waardoor deze doelman nog net kon oppakken na een pass van Mitchell Prijs. Kort er na had Blok Tiendeveen op voorsprong kunnen koppen na een afgemeten hoekschop van Prijs maar Blok zag tot zijn eigen verbijstering de bal naast ketsen bij de tweede paal. Sweel kwam vervolgens op voorsprong. Lars Sikken verlengde met het hoofd de vrije bal van ruim 30 meter waardoor doelman Bouwman de bal onvoldoende kon pareren en deze hoog in het net verdween (0-1). Twee min. later werd de gelijkmaker van de doellijn gehaald nadat Sander Metselaar een hoekschop van Mitchell Prijs leek binnen te koppen, wat pech was voor Tiendeveen. Zo werd in een levendige eerste helft de rust gehaald. Na rust kwam Sweel na vijf min. op
0-2 nadat de ingewisselde Nick de Roo balverlies leed en Sikken Willy Lubowa vrij speelde, die Bouwman in de korte hoek verschalkte (0-2). Meteen daarna had Jeffrey Boxma de aansluitingstreffer op de schoen maar hij schoot voorlangs toen hij vrij voor doelman Haan op dook, na een boogballetje van Sander Blok. Vervolgens kopte Patrick van Goor een harde inzet van Lars Sikken nog eens uit de doelmond. Tiendeveen bleef voor een beter resultaat knokken maar moest geducht zijn op de razend snelle counters door de geboden ruimte, die ontstaat door vooruit te spelen. Bij één van deze counters kwam Sweel op de 0-3 waarbij Jordi Darneviel de grabbelende doelman Bouwman liet vissen. In de slotfase werd het zelfs 0-4 uit een counter, die afgerond werd door de ingewisselde Jurjen Huitema. Dat Mitchell Prijs kort daarna met een fraaie actie de splijtende pass van Sander Metselaar met een doelpunt afrondde was alleen maar van statistische waarde. Een geflatteerde nederlaag, waarbij Tiendeveen het niet is gelukt om de spanning in de competitie terug te brengen.
Opstelling Tiendeveen: Marcel Bouwman, Jeremy Cottam (46ste min. Nick de Roo), Justin Lunenborg, Patrick van Goor, Maikel Dekker, Danny Stuifzand (78ste min. Ramses Winter), Sander Metselaar, Sander Booijink, Mitchell Prijs, Sander Blok (68ste min Tijmen de Vries), en Jeffrey Boxma.

Man van de wedstrijd: Patrick van Goor.

Krappe overwinning Tiendeveen D1

5 december 2015, HZVV D4 – Tiendeveen D1

Voor Tiendeveen D1 stond een uitwedstrijd tegen HZVV D4 op het programma. Bij Tiendeveen waren nogal wat afwezigen, maar omdat Ramon, na een wedstrijd gespeeld te hebben bij de E’s, aansloot waren er toch 11 spelers. Het werd geen geweldige wedstrijd, wat mede kwam door de stormachtige omstandigheden.
De wedstrijd ging gelijk op en Tiendeveen wist als eerste te scoren. Glenn had een goede actie en schoot de bal binnen, 0-1. Even later was het toch weer gelijk. En niet veel daarna wist HZVV zelfs op voorsprong te komen, 2-1. Dit liet Tiendeveen niet over haar kant gaan. De gelijkmaker kwam van de voet van Jeffrey. Hij schoot de bal goed in, nadat Glenn de lat had getroffen. De 2-3 viel nog voor rust. Glenn schoot van net buiten de zestien raak.
Tiendeveen had verdedigend de boel beter op orde in de tweede helft. Alicia speelde hier als rechtsachter een belangrijke rol in.Tiendeveen kreeg nogal wat kansen, maar Ramon had pech in de afwerking. Toch werd het 2-4. Jamiro had een mooie actie en rondde bekwaam af. HZVV deed nog even wat terug, maar na de 3-4 liet de 3-5 niet lang op zich wachten. Eerst schoot Jeffrey nog op de paal, maar even later zette Jeffrey Jamiro vrij voor de keeper. Deze verschalkte de keeper en schoot de bal daarna rustig binnen, 3-5. In de slotfase scoorde HZVV nog één keer. De 4-5 was ook de einduitslag.
De D’s zijn in de najaarscompetitie hiermee op een 6e plaats geëindigd. In tien gespeelde wedstrijden hebben ze 16 punten behaald. Het doelsaldo was 51 doelpunten voor en 34 tegen. Te bedenken dat dit de eerste competitie was die ze speelden op een volledig veld. Een prima prestatie!