<< Terug naar archief

Tiendeveen verliest topduel van Achilles 1894.

Tiendeveen. De mannen van trainer Michel van Essen leden de eerste nederlaag tegen koploper Achilles1894 uit Assen. Dit team, die als standaard team een rol binnen de vereniging hebben gekregen om de jeugdspelers te kunnen laten groeien naar het niveau de stap te kunnen maken naar zondag 1. Met enkele routiniers aangevuld is het team de te kloppen ploeg in de 5de klasse E geworden. Tiendeveen kon flink tegenstand bieden en de 0-3 nederlaag is geflatteerd te noemen. De eerste helft verzuimde Tiendeveen de score te openen en dat lukte de Assenaren in de laatste fase voor het rustsignaal  wel een keertje waardoor er met 0-1 gerust werd. Na de pauze konden maakte Achilles gebruik van de ruimte die ontstond door het meer naar voren spelende thuisclub en in de omschakeling werd de wedstrijd beslist.

Vanaf het begin ontspon zich een spannende en leuke wedstrijd waarin voor beide doelen kansen te noteren viel. Yusuf Ucan kreeg de bal net niet onder controle, nadat  er binnen de verdediging van Achilles ’94 slordig door het midden werd uitverdedigd. De bal werd nog net geruimd voordat Ucan kon uithalen. Darwyn Ricardo kwam op snelheid over de flank door maar zag zijn poging rakelings voorlangs over de achterlijn vliegen. Sander Blok haalde op de andere kant de achterlijn en speelde Danny Stuifzand, die bij de eerste paal opdook aan maar doelman Raymond Tienkamp greep de bal uit de benedenhoek. Tiendeveen had in deze fase de meeste mogelijkheden, zo werd een vrije bal van Dominique Wiffers bijna in eigen doel gewerkt door een verdediger maar opnieuw kon Tienkamp met veel moeite de bal nog net voor de doellijn te houden. Achilles’94 had ook kansjes maar ook doelman Marcel Bouwman keerde de inzet van Melvin Schoenmakers prima. Wiffers zag vervolgens tot twee keer toe zijn pogingen niets opleveren. Doelman Tienkamp greep eerst goed in en vervolgens zag hij een vliegend schot hard over zeilen. Topscoorder Eddy Koopman haalde ineens nog eens uit de draai uit maar ook nu greep doelman Bouwman goed in.na 35 min. kwam Tiendeveen via een snelle counter op achterstand door Darwyn Ricardo die af ronde bij de tweede paal 0-1. Kort daarna moest doelman Bouwman opnieuw redding brengen na een harde uithaal van Marco Kophooop, hij kon de bal nog net tot hoekschop werken. Yusuf Ucan werd net buiten het strafschopgebied van de gasten neergehaald, de ingebrachte bal door Tijmen de Vries werd ook moeizaam tot hoekschop geknikt door verdediger Jordi Hakkeling.

Na rust hadden de gasten de eerste mogelijkheden maar Eddy Koopman zag zijn schot net buiten de tweede paal naast gaan. Ook moest doelman Bouwman uitlopend stompend nog redding brengen voor de rappe Ricardo waarbij de bal over de zijlijn werd gestompt. Vervolgens zag Sander Booijink doelman Tienkamp grabbelend redding brengen en kort daarna verlengde Sander Blok een vrije bal met het hoofd en de bal vloog onhoudbaar binnen. Scheidsrechter E. Wieringa uit Klazienaveen annuleerde onterecht de treffer op advies van zijn assistent. Tiendeveen kwam in de 63ste min. op 0-2 na opnieuw een snelle counter na een hoekschop van Tijmen de Vries werd de bal in een hoog tempo bezorgd bij Eddy Koopman, die net voor de uitkomende doelman Marcel Bouwman de bal oppikte en liet zien waarom hij topscoorder in de vijfde klasse E is en boogde de bal tussen twee verdedigers door en over de grabbelende handen van Bouwman heen in het doel. Kort daarna had Yusuf Ucan pech, dat zijn boogballetje nog net via de vingertoppen van doelman Tienkamp over de lat verdween. Een kwartier voor het einde viel de wedstrijd op slot toen de 0-3 van dichtbij werd binnen getikt door de ingebrachte Martijn Oostra. Na een forse charge op Tijmen de Vries sloeg liepen de emoties even hoog op maar scheidsrechter Wieringa kreeg de wedstrijd weer in zijn grip, waarbij de kaarten evenwel gewoon in zijn zak bleven. Sander Blok zag in de resterende tijd nog eens een harde schuiver rakelings naast gaan en was het laatste wapenfeit voor de gasten maar Darwyn Ricardo boogde in de slotseconden de bal over het doel. Zo had Tiendeveen de eerste nederlaag te pakken in dit seizoen en komt het op vijf verlies punten van koploper Achilles 1894 te staan, die ook nog eens DSZ ’16 gelijk zag spelen, wat ook gunstig is voor Tiendeveen, die komende zaterdag deze tegenstander treft in de volgende thuiswedstrijd. 

Man van de wedstrijd: Tijmen de Vries

 

Tiendeveen 2 en JO13-1 bekeren verder

Tiendeveen 2 en JO13-1 allebei door in de strijd om de beker!!
Tiendeveen 2 won na penalty’s van HZVV 4. Na 90 minuten was het 1-1. Bij rust leidde HZVV met 1-0. Dit was een tikje tegen de verhoudingen in. Tiendeveen had het betere van het spel. In de 2e helft veranderde hier niet veel aan. Tiendeveen kreeg kansen, maar kwam moeilijk tot scoren. De gelijkmaker viel een kwartier voor tijd. Een verdediger van HZVV raakte de bal compleet verkeerd en verraste zijn eigen keeper, 1-1. Door deze gelijke eindstand moesten penalty’s de beslissing gaan brengen. De penalty’s van Richard Padding, Ramses Winter, Anjo Smand en Jeroen Eising  waren onhoudbaar voor de keeper van HZVV. Keeper Michael Kok stopte een penalty van HZVV en HZVV schoot er ook nog één op de paal. Hierdoor hoefde de 5e penalty niet meer door Tiendeveen genomen te worden.
Tiendeveen JO13-1 won vanmorgen met 4-2 van Wijster JO13-1. Zie het wedstrijdverslag.

Tiendeveen JO13-1 bekert verder

22 oktober 2016, Tiendeveen JO13-1 – Wijster JO13-1 (beker)

Zaterdag stond de 1e KO ronde van de beker op het programma. Tiendeveen had de voorronde met gemak doorstaan en nu trof het in Wijster JO13-1 een geduchte tegenstander. De Tiendeveners begonnen goed aan de wedstrijd. Het spel speelde zich dan ook voornamelijk op de helft van Wijster af, maar echt grote kansen wisten de Tiendeveners niet te creëren.
Maar zo halverwege de 1e helft kwam Tiendeveen toch op voorsprong. Dylano, die sowieso een uitstekende wedstrijd speelde, had een prima actie aan de linkerkant. Hij speelde 2 man uit en schoot de bal goed binnen, 1-0. Na deze voorsprong bleef Tiendeveen sterker, maar toch kwam zo af en toe Wijster er op de counter goed uit. De eerste de beste kans was ook meteen raak. De rechtsvoor van Wijster brak door en schoot de bal langs keeper Jan Willem in de korte hoek. De 1-1 was ook de ruststand.
In de 2e helft bleef Tiendeveen sterker. De verdediging stond goed. Sander was hierin wederom een uitblinker, maar ook de andere verdedigers scoorden een voldoende. Tiendeveen kreeg ook kansen. Zo schoot Jeffrey net voorlangs. De voorsprong kwam er toch. Jamiro werd gevloerd in het 16 meter gebied. De toegekende penalty werd door Glenn binnengeschoten. Na de 2-1 liet de 3-1 niet lang op zich wachten. Glenn brak door de Wijsterse defensie en gaf goed af op Jamiro, die de bal binnenschoot, 3-1. Even later was de wedstrijd definitief beslist. Glenn had een prima actie en rondde bekwam af, 4-1. Wijster wist nog wel de 4-2 te maken, maar het doelpunt viel te laat om het nog spannend te maken.
Zo plaatste Tiendeveen JO13 zich voor de 2e knock-out ronde in de beker. Deze staat gepland op 19 november. Volgende week staat er weer een competitiewedstrijd op het programma, thuis om 11.00 uur tegen Hoogeveen JO13-5.

Tiendeveen wint ook bij streekgenoot Nieuw Balinge (0-1).

Nieuw Balinge. De mannen van trainer Michel van Essen gingen voor de tweede achtereenvolgende keer een streekderby aan. Nu werd er afgereisd naar buurman Nieuw Balinge en werd er verdiend met 0-1 gewonnen. Yusuf Ucan was de matchwinner door een teruggelegde bal met het hoofd van Roy Beekelaar snoeihard binnen te knallen bij doelman Gerard van Zwol.

Tiendeveen had al na enkele minuten de leiding moeten nemen, want de sterk spelende Dominique Wiffers haalde de achterlijn en schoot de bal vlak voor het Nieuw Balinger doel langs maar Yusuf Ucan tikte de bal naast het gapende lege doel over de achterlijn. Tiendeveen had wel iets meer van het spel maar de thuisclub bleef ook loeren op zijn kansjes. Dominique Wiffers denderde nog maar weer eens over de linkerflank naar de achterlijn maar Michel Moes was te snel naar binnen gekomen waardoor de voorzet voorlangs zeilde. Tiendeveen doelman Marcel Bouwman moest vervolgens een vrije bal ingekopt door Roy ten Cate plukken om een treffer te voorkomen. Sander Blok zag nog eens een schot afzwaaien en Roy Beekelaar zag een kopbal nog eens gestopt door doelman Gerard van Zwol. Chris Schutte zag namens de thuisclub doelman Marcel Bouwman goed reageren bij zijn inzet, waardoor de kans onschadelijk werd gemaakt. In een enerverende wedstrijd volop met spanning bleef het tot aan de rust op de 0-0 stand staan ook al omdat er bij Nieuw Balinge volledig over de bal werd geschopt bij een voorzet waardoor de bal over de zijlijn ging in plaats van richting Tiendeveen-doel. Tiendeveen zag ook nog eens een inzet van Yusuf Ucan van de doellijn gehaald waar hij doelman Gerard van Zwol half blokkend al passeerde, een hoekschop die niets opleverde restte. Ook werd er nog een doelpunt van Roy Beekelaar, overigens terecht, afgekeurd wegens buitenspel, nadat hij de bal bij slecht uitverdedigen bij Nieuw Balinge onderschept zag door Dominique Wiffers en deze kon binnen schuiven bij de eerste paal.

Na rust bleef Tiendeveen in een boeiend en spannend strijd net iets gevaarlijker dan Nieuw Balinge maar vooralsnog bleef het bij gevaarlijke momenten maar geen doelpunten. Nieuw Balinge had bij een verre trap van doelman Van Zwol ook een mogelijkheid maar doelman Bouwman kon oppakken voordat  Chris Schutte gevaarlijk kon worden. Dominique Wiffers werd vervolgens net over de middellijn fors onderuit gehaald waarbij scheidsrechter R. Wijnstra uit Drachten coulant was en alleen een vrije bal toekende, een kaart was op zijn plaats geweest voor de Nieuw Balinger speler. Deze leidsman vond praten veel erger, want daar werden zeer gemakkelijk kaarten voor gegeven. Nieuw Balinge hield lang stand om een puntje uit het vuur te spelen, want zo zag de thuisclub Sander Blok bij een sterke individuele actie de bal precies buiten de tweede paal naast rollen, waarbij Roy Beekelaar en Yusuf Ucan er beide net niet bij konden om de bal binnen te schuiven. Toch kregen de mannen van trainer Michel van Essen loon naar werken, want na 80 minuten viel dan uiteindelijk de beslissende en bevrijdende treffer. Roy Beekelaar legde staande bij de tweede paal de voorzet terug in de doelmond waar Yusuf Ucan de bal ineens vol op zijn schoen nam en met een volley schot doelman Gerard van Zwol volledig kansloos liet 0-1. Nieuw Balinge probeerde nog wel tot een beter resultaat te komen, maar Tiendeveen bleef gemakkelijk overeind. Een smet op de wedstrijd was nog wel, dat Michel Moes in de extra tijd zijn tweede keer geel kreeg voor het niet snel genoeg afstand nemen na eerder een praatkaart voorgeschoteld gekregen te hebben. Bij het aflopen van het speelveld werd Moes werd hij teruggeroepen door de leidsman waarop hij de leidsman iets toe riep en een tweede rode kaart kreeg. Zo zat er toch een nare bijsmaak aan de verdiende overwinning.

Opstelling Tiendeveen: Marcel Bouwman, Ronald Zevenberg, Danny Stuifzand (82ste min. Mitchel Pekel), Ramses Winter, Dominique Wiffers, Michel Moes, Sander Blok, Sander Booijink, Tijmen de Vries, Roy Beekelaar (85ste min. Nick de Roo) en Yusuf Ucan.

Man van de wedstrijd: Dominique Wiffers.

Tiendeveen JO-13 bindt ook SCN aan zegekar

15 oktober 2016, Tiendeveen JO13-1 – SCN JO13-1

De jeugd onder 13 van Tiendeveen had thuiswedstrijd tegen SCN, de nummer 4 van de ranglijst. Desondanks werd het geen moeilijke morgen voor de Tiendeveners. Na een ruststand van 4-0 werd het uiteindelijk 8-3. De drie punten werden dus weer binnengehaald.
Het was zeker niet de beste wedstrijd van Tiendeveen. Met name de 2e helft namen ze het wel erg gemakkelijk op. De 1e helft was het spel nog redelijk te noemen. Na een minuut werd de score geopend. Colin boogde de bal vanaf de linkerhoek van het 16 meter gebied mooi in de verre hoek. De 2-0 kwam van de voet van Jamiro. Deze maakte ook de 3-0, na goed voorbereidend werk van Glenn. De 4-0 viel vlak voor de rust. Dit was een penalty, die door Glenn werd benut.
In de 2e helft ging Simon voetballen en Jan Willem in het doel. Marielle en Joyce stopten in de rust, omdat zij last hadden van blessures.
De 5-0 werd van buiten de 16 meter binnengeschoten door Simon. Glenn maakte de 6-0 en Jeffrey pikte ook een doelpuntje mee en dat betekende de 7-0. Ondanks deze doelpunten werd er al niet meer zo goed gevoetbald. Hierdoor kreeg SCN ook kansen. Binnen korte tijd werd het 7-3. Het slotpunt werd dan toch door de Tiendeveners gemaakt. Jamiro prikte de 8-3 binnen.
Volgende week staat er een bekerwedstrijd op het programma. Dit belooft een topper te worden, thuis om 11.00 uur tegen Wijster JO13-1.

Tiendeveen wint 1e streekderby bij Pesse (2-6)

Pesse. De mannen van trainer Michel van Essen hebben de eerste derby van het lopend seizoen dik verdiend gewonnen van buurtgenoot Pesse. De 2-6 uitslag hoeft niet eens geflatteerd genoemd te worden. Na een 2-2 ruststand liepen de Roelof Kats Boys in de tweede helft in een regelmatig tempo uit naar 2-6.

Vanaf het begin nam Tiendeveen het initiatief in handen en kwam al vrij snel op voorsprong. Een hoge bal in het centrum van de defensie bij Pesse plofte voor de voeten van Sander Blok, die zich niet bedacht en de bal hard binnen knalde langs de kansloze Pesser goali Peter Loopers 0-1. De thuisclub wist er maar amper uit te komen en het was dan ook de defensie van Tiendeveen aan te rekenen, dat de eerste mogelijkheid van Pesse meteen een doelpunt opleverde. Ramses Winter schatte de hoge lange bal verkeerd in en bood daar Pesser spits Michel Okken een vrije doortocht richting Marcel Bouwman, die hij kansloos liet (1-1). Tiendeveen ging gewoon door met het aanvallende spel, er waren dan ook voldoende kansen om weer op voorsprong te komen. Zo had Michel Moes een goede kans maar hij schoot te slap in waardoor doelman Peter Loopers gemakkelijk kon ingrijpen. Roy Beekelaar kopte een hoge voorzet nog eens rakelings over. Tijmen de Vries schoot ook nog eens rakelings naast bij doelman Loopers. Toch namen de gasten opnieuw de leiding. Sander Blok kwam vlak voor de achterlijn in balbezit en speelde de bal op de inkomende Michel Moes, die via een verdediger van Pesse de bal binnen zag ketsen. 1-2. Toch kwam Pesse opnieuw langszij. Tiendeveen zag hun ingooi overgenomen worden door Pesse en bij de hoge voorzet die volgende, zag de verdediging er van Tiendeveen niet goed uit en zo kon inkomend bij de tweede paal Glenn Prins de bal binnen tikken 2-2. Zo gingen de beide teams met een gelijke stand de rust in, waarbij Tiendeveen zich tekort had gedaan.

Na rust was er maar één team meer die toonde voor de drie punten te willen gaan en zich slagvaardig naar de winst toewerkte en dat was Tiendeveen. Pesse werd volledig vast gezet en de gastheren wisten dan ook geen moment meer gevaarlijk bij doelman Marcel Bouwman te komen. Daar stond tegenover dat het wachten was op wanneer Tiendeveen op voorsprong zou komen. In de 54ste minuut viel de logische derde treffer voor Tiendeveen. Roy Beekelaar knikte een vrije bal van Danny Stuifzand bovenin de kruising over de handen heen van doelman Loopers. Binnen de tien minuten schoot de sterk spelende Yusuf Ucan de vierde treffer binnen voor Tiendeveen. Opnieuw stond Danny Stuifzand met een vrije bal aan de basis en Ucan speelde zichzelf knap vrij en schoot de bal in de lange hoek waarbij doelman Loopers opnieuw kansloos werd gelate (2-4). Tiendeveen bleef aandringen en dat de score hoger opliep was logisch. Roy Beekelaar was niet zelfzuchtig met nog ruim 10 minuten op de klok bij een hoge voorzet van Dominique Wiffers en knikte de bal terug naar de eerste paal waar Sander Blok simpel binnen kon knikken 2-5. Nog was de koek niet op voor Tiendeveen want Roy Beekelaar zette het slotakkoord door de voorzet van Yusuf Ucan (schitterende actie), koppend binnen werkte, 2-6.

Opstelling Tiendeveen: Marcel Bouwman, Ronald Zevenberg, Danny Stuifzand, Ramses Winter, Dominique  Wiffers, Michel Moes (62ste min. Jeffrey Jassies), Sander Blok, Sander Booijink (78ste min. Hendri Zuidema), Tijmen de Vries, Roy Beekelaar en Yusuf Ucan.

 

Man van de wedstrijd: Yusuf Ucan.

Tiendeveen JO13 wint topper

8 oktober 2016, Elim JO13-1 – Tiendeveen JO13-1

Voor Tiendeveen JO13-1 stond een uitwedstrijd tegen Elim JO13-1 op het programma. Dit was een echte topper. Beide teams hadden hun eerste 3 wedstrijden met een ruim verschil gewonnen.
De Tiendeveners begonnen uitstekend aan de wedstrijd. Ze waren direct goed bij de les en na 5 minuten werd de score dan ook geopend. Glenn brak door de defensie van Elim en rondde bekwaam af, 0-1. De eerste 20 minuten speelde Tiendeveen uitstekend. Er werd goed gecombineerd en de verdediging stond prima. Een hoofdrol in de achterhoede was weggelegd voor Sander, die een zeer goede wedstrijd speelde. Zo halverwege de 1e helft kwam Tiendeveen op 0-2. Jan Willem brak door aan de rechterkant. Hij stuurde Glenn de diepte in. Deze gaf de bal mooi voor op Jamiro, die met een volley de 0-2 binnenschoot. Na zo’n 20 minuten kwam Elim toch beter in de wedstrijd. Hierdoor moest Simon ook voor het eerst echt handelend optreden. Elim kwam zo’n 5 minuten voor de rust toch helemaal terug in de wedstrijd door de 1-2 te maken. Dit was tevens de ruststand.
De tweede helft haalde de Tiendeveners niet meer het goede niveau van de 1e helft. De wedstrijd was meer in evenwicht. Het werd een boeiend gevecht. Elim kreeg meer kansen dan in de 1e helft, maar Simon redde een aantal keren bekwaam. Ook hadden de schutters van Elim het vizier niet altijd op scherp staan. Tiendeveen kreeg ook nog wel een aantal kansen, maar wisten niet te scoren. Drie minuten voor het einde werd de wedstrijd beslist. Glenn brak door aan de rechterkant, passeerde een paar spelers, gaf de bal goed voor op Jamiro, die daarna de 1-3 binnentikte.
Zo kwam aan deze enerverende wedstrijd een eind en heeft Tiendeveen de koppositie in handen. Volgende week wordt er thuis gespeeld tegen SCN JO13-1. Aanvang 11.00 uur.

Tiendeveen komt sterk terug tegen Veendam 1894.

TIENDEVEEN – De mannen van trainer Michel van Essen wisten met een portie vechtlust zich sterk terug te knokken naar een verdiend gelijkspel. Veendam 1894 nam brutaalweg een 0-2 voorsprong in het begin van de wedstrijd. Tiendeveen speelde een prima eerste helft waarin veel kansen werden afgedwongen maar doelman Rob Olijve bleek een groot obstakel in deze wedstrijd. Ver in de tweede helft kwam Tiendeveen door twee treffers van Roy Beekelaar waarvan de tweede vanaf de penaltystip langszij.

Na aftasten vanaf beide zijden kwamen de gasten al na 6 minuten op voorsprong. De bal werd door Armin Sabic hoog bij de tweede paal geschoten waar Kenny Slagter de bal binnen knikte langs doelman Marcel Bouwman, die net onder de bal door grabbelde (0-1). Tiendeveen pakte vervolgens meer het initiatief naar zich toe en wist een aantal kansen te creëren.  Michel Moes kwam vanaf rechts naar binnen maar zag zijn schot gepakt door doelman Olijve. Roy Beekelaar knikte vervolgens een voorzet nog eens nipt over de deklat. Veendam 1894 liet via Kenny Slagter zien effectief te zijn, want hij schoot in de tweede aanval de bal via de binnenkant van de paal binnen zomaar binnen (0-2). Tiendeveen bleef jagen op een beter resultaat maar kende geen geluk.  Dominique Wiffers kwam over de linkerflank nog eens goed door en mikte de bal bij  op het hoofd. Ucan knikte de bal prima richting de kruising maar doelman Olijve ranselde de bal uit de bovenhoek. Tijmen de Vries had de pech, dat hij de bal niet meer kon binnen schuiven vrijkomend voor Rob Olijve, die weer redding bracht. Michel Moes schoot vrij komend de bal te slap in en Sander Booijink strandde ook nog eens op de uitstekend reagerende Olijve. Veendam kwam er maar sporadisch uit en doelman Bouwman kwam niet in gevaar al moest hij nog een inzet van Armin Sabic onschadelijk maken wat hij klemvast deed.

Na rust behield Tiendeveen nog steeds de overhand maar moest wel attent blijven bij het counterspelletje van de gasten. Toch bleef Tiendeveen het gevaarlijkst met het onder drukhouden van Veendam 1894, zo zag Yusuf Ucan zijn kopbal rakelings buiten de tweede paal naast stuiten waar Olijve kansloos was geweest. Sander Blok werd op het middenveld nog eens onderuit gehaald maar de vrije bal werd ruim overgeschoten door Roy Beekelaar. Kort daarna knalde Roy Beekelaar een teruggelegde via de borst van Yusuf Ucan bal nog snoeihard op de vuisten van de met een reflex reagerende Olijve maar nog steeds bleef de treffer uit voor Tiendeveen. Toch kwam de zeker verdiende aansluitingstreffer er in de 82ste minuut. Yusuf Ucan tikte de bal in het centrum bij de gasten achter de laatste linie waar Roy Beekelaar attent opdook en nog net bij de bal kon om deze binnen te schuiven net achter de tweede paal in het zijnet.  Tiendeveen ging nu volop voor een beter resultaat en zag de strijdlust beloond worden, want scheidsrechter Schoemaker uit Meppel zag in de 88ste min. een handsbal van een Veendam verdediger binnen het strafschopgebied en wees gedecideerd naar de stip. Roy Beekelaar schoot deze kans onberispelijk binnen 2-2. In de extra tijd wilden bij teams nog voor de winst gaan maar er kwam geen verandering meer in de stand. Duur punt verlies voor Tiendeveen maar gelet op wijze waarop er is gestreden om de vroege 0-2 weg te werken zeker een verdiend punt. Tiendeveen had misschien nog wel recht gehad op meer maar  doelman Rob Olijve toonde zich een waar obstakel voor de mannen van trainer Michel van Essen die vooral voor rust met goed spel en vele mogelijkheden te vaak op de beste man van Veendam 1894 stuiten. Na rust werd de werklust dan alsnog beloond met een punt en de ongeslagen status er nog steeds is voor Tiendeveen.

 

Man van de wedstrijd: Ronald Zevenberg.

Tiendeveen JO13-1 ook te sterk voor De Weide JO13-6

1 oktober 2016, Tiendeveen JO13-1 – De Weide JO13-6

Tiendeveen JO13 speelde hun derde competitiewedstrijd tegen De Weide JO13-6. Net als hun beide eerste wedstrijden werd het een ruime overwinning. Na een 6-0 ruststand werd de score uiteindelijk op 15-1 bepaald.
Direct in de 1e minuut viel al de 1-0. Glenn boogde de bal van buiten de zestien meter mooi over de keeper heen. Hiermee was direct de toon gezet. En toen even later Larenza de 2-0 prima binnenschoot werd het wel duidelijk dat de Tiendeveners vandaag niet echt getest zouden worden. Larenza speelde sowieso een prima 1e helft. De 15 doelpunten werden gemaakt door: Glenn 7x, Larenza 2x, Jamiro 2x, Jeffrey 2x, Renate en Alicia 1x. Het enige smetje was het tegendoelpunt; de eerste van deze competitie. Al zal hiervan bij Tiendeveen niemand wakker liggen.
Volgende week staat de topper tegen Elim JO13-1 op het programma. Elim won ook drie keer. Tiendeveen speelt uit en de wedstrijd begint om 09.00 uur.