Roelof Kats en zoon 50 jaar hoofdsponsor v.v. Tiendeveen.

Tiendeveen. Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij de v.v. Tiendeveen, die afgelopen vrijdagavond plaats vond was er een goede opkomst van de leden. Na de inloop van deze leden gaf voorzitter Bé IJmker een terugblik op het afgelopen jaar, beginnende met een moment van stilte wegens het overlijden van consul Jacob Koster op 30 november, waarmee de vereniging afscheid moest nemen van een gewaardeerd lid. Daarna kom er teruggekeken worden op plezieriger momenten binnen de voetbalvereniging  Tiendeveen. Zo werden de D- pupillen drie keer kampioen in 2016 want in de zaal- voor- en najaar competitie pakte het team de eerste plaats. Het tweede elftal werd kampioen in het seizoen 1015 / 16. Het eerste elftal zag zijn promotie in de nacompetitie naar de vierde klasse mislukken maar had een prima seizoen. Ook nu presteert het eerste elftal weer goed in de competitie en lijkt opnieuw kans op promotie te gaan maken in het lopende seizoen. Al met al dus op sportief een goed jaar voor de Roelof Kats Boys. Voorzitter IJmker kijkt op sportief gebied dan ook positief vooruit. Kijkend over de gehele linie binnen de voetbal vereniging Tiendeveen valt er een groei in leden op te merken, want er speelt ook een zaalteam in competitie verband, die netjes meedraait in hun competitie en het damesteam, dat dit seizoen gestart is in hun 7×7 competitie begint ook steeds beter te voetballen en weten punten binnen te sprokkelen.

Hierna kwam voorzitter Bé IJmker in zijn toespraak toe aan een waarschijnlijk unieke gebeurtenis binnen de voetbal wereld en zeker in de regionale sportwereld, want de voetbalvereniging Tiendeveen heeft in hoofdsponsor Roelof Kats en Zoon een sponsor, die 50 jaar zorg draagt, dat het eerste elftal in geheel verzorgde gesponsorde tenue en trainingspakken kon en nog kan aantreden. Deze unieke gebeurtenis kon niet onopgemerkt blijven en Roelof Kats en zoon Peter Kats werden dan ook in het zonnetje gezet waarbij een prachtige fotocollage met de huidige selectie en de drie gebouwen waarin Roelof en later Pater Kats de regio en verre omstreken hun klantenkring wisten te bedienen. De eerste foto is van de houten winkel met vervolgens het huidige winkelpand van voor en na de laatste verbouwing. Verder waren er enkele selectie met kleding van deze sponsor geplaats op het doek, dat van uit de beginperiode tot het huidige fraaie tenue. Beide heren kregen een exemplaar aangeboden namens de vereniging en eenzelfde doek zal een plaats gaan krijgen in het MFC “De Eiken” waar de voetbal vereniging  Tiendeveen hun thuisbasis heeft. Voorzitter IJmker hoopt dat deze trouwe hoofdsponsor zich nog vele jaren aan de vereniging zal blijven verbinden en deze unieke samenwerking tot een ongekende lengte binnen de voetbal wereld mag voortzetten. Op de foto onthullen de beide sponsors hun aandenken onder een goedkeurende blik van voorzitter Bé IJmker.

foto van V.v. Tiendeveen.

Nieuwjaarsreceptie v.v. Tiendeveen op 13 januari

Het bestuur van de v.v. Tiendeveen nodigt haar leden, supporters en sponsoren uit voor de nieuwjaarsreceptie op vrijdagavond 13 januari. De nieuwjaarsreceptie die eerder gepland stond op 6 januari is uitgesteld nadat Tiendeveen de finale haalde van het zaalvoetbaltoernooi in Ruinen. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom!