Schalke auf tournee Hoogeveen

Schalke Schalke1Van 24 tot en met 28 juli komt Schalke 04 naar HoogeveenBen jij al bij dit toffe voetbalkamp? In deze nieuwsbrief lees je precies wat je gaat doen! Krijg je informatie over FC Schalke 04. Ik wens je veel leesplezier en zie je graag binnenkort op ons voetbalkamp in Hoogeveen. Vergeet je niet je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen over het voetbalkamp?

Mit Königsblauen Grüßen,

Angelo Hummel
Hoofdtrainer, Schalke auf Tournee

Meer informatie:

€ 10,- Korting?
Kortingscode: S04KORTING

Vacatures

V.v. Tiendeveen groeit door. In ieder geval bij de senioren en wil graag uitbreiding naar 3 senioren elftallen. Om dit te bereiken hebben we nog wat lege plekken die we graag opgevuld zien om in het seizoen 2017/2018 iedere keer met 3 goed gevulde teams de tegenstander de bal uit het net te kunnen laten plukken. Denk jij: “Ja lijkt me leuk” en “Ik  heb talent” (of je wilt dit ontwikkelen), kom dan eens een kijkje nemen op onze gezellige club of praat met één van onze leden.

Functie:  Voetballers (m)

Plaats in de organisatie:

Diverse plaatsen inzetbaar, van  Keeper t/m Spits

Wat bieden wij:

·         De gelegenheid om op zaterdagen te voetballen. Dinsdag en/of donderdagavond te trainen.

·         U komt te spelen op een duurzaam  mooi complex.

·         De mogelijkheid om uw vaardigheden verder te trainen.

·         Werkkleding om uw voetbalwerk in te doen.

·         Gratis gebruik van de kleedkamers en douches.

·         Een kantine om samen met uw collega’s het voetballen/wedstrijd/training te evalueren.

Functie eisen:

·         U bent tussen de 4 en …….. jaar.

·         Ervaring in het voetballen is een pré, maar geen absolute vereiste.

·         Houdt van voetballen en gezelligheid

Belangrijkste eigenschappen

·         Teamplayer.

·         Stressbestendig.

·         Kan tegen zijn verlies.

·         Motivatie om er elke zaterdag te zijn

Contactpersoon voor informatie en/of sollicitatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Bert Kleine wedstrijdsecretaris.

mob tel: 06-31367981

Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun sollicitatie zenden aan:

wedstrijdsecretaris@vvtiendeveen.nl

Datum vacature: 21 juni 2017                                 Sluitingsdatum voor reactie: 10 juli 2017

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hoogeveen en Tiendeveen gaan samenwerken

De voetbalverenigingen Hoogeveen en Tiendeveen hebben de handen in één geslagen wat betreft een samenwerking bij de oudere jeugdcategorieën. Voorlopig voor een jaar, maar de intentie voor een langdurige samenwerking is er. Zo’n zeven spelers van Tiendeveen gaan volgend jaar bij Hoogeveen voetballen, maar blijven gewoon lid van de eigen club.
We hebben jarenlang een samenwerking gehad met Noordscheschut. Die is om wat voor reden dan ook opgezegd door Noordscheschut. Dit gebeurde vorig seizoen op het laatste moment, waardoor er toen voor de inschrijftermijn geen oplossing meer gevonden kon worden. We moesten vervolgens op zoek naar een nieuwe samenwerkingspartner voor met name de leeftijdscategorie 14 t/m 17 jaar, kijkt Tiendeveen-voorzitter Bé IJmker terug op het verleden.

Hoogeveen reikte uiteindelijk de oplossing aan. ‘Mijn collega Carlo van der Weij belde mij of we met Hoogeveen wilden samenwerken. Ik heb dat toen in het bestuur besproken en er volgden een tweetal gesprekken. Ook is er door Hoogeveen bij ons een presentatie gegeven over het jeugdbeleid van Hoogeveen en dat alles met een positief resultaat. Organisatorisch heeft Hoogeveen het ook goed voor elkaar.

KLIK

Helemaal vreemd is de samenwerking tussen beide verenigingen niet. Er als altijd wel een klik geweest. In het verleden maakten veel spelers de overstap van de ene naar de andere vereniging en vaak ook weer terug. Dit zonder enige rancune. Jan Beekelaar is misschien wel het beste voorbeeld. Hij is jarenlang leider geweest bij zowel Tiendeveen als Hoogeveen. We bijten elkaar niet, maar vullen elkaar huist goed aan, aldus IJmker.

Hoogeveen-voorzitter Carlo van der Weij sluit zich hierbij aan. Historisch gezien gaan we inderdaad altijd ook goed met elkaar om. Belangrijk is echter ook het sociale aspect. We vinden gewoon dat iedereen moet kunnen voetballen. Op deze manier kunnen we de spelers die bij Tiendeveen samen geen elftal kunnen vormen de helpende hand toereiken.

POSITIEF

De ouders reageerden uiteindelijk ook positief. In het begin waren er twijfels en vroeg een aantal zich af of Hoogeveen niet te groot was voor ons, legt IJmker uit. Een presentatie over het jeugdplan en een proeftraining gaven uiteindelijk de doorslag. Ze hebben gezien dat het jeugdplan van Hoogeveen goed in elkaar zit met een duidelijke visie daarachter. Het heeft ze overtuigd dat dit de beste stap is om hun kinderen te kunnen blijven laten voetballen. Als ze dan achttien of negentien zijn hopen we dat ze terugkeren bij Tiendeveen, maar als ze echt talentvol zijn en kunnen doorstromen naar de selectie van Hoogeveen zou dat ook prima zijn.
De wedstrijden worden bij Hoogeveen gespeeld. Dat is wel de bedoeling. Ik sluit echter niet uit dat we ook wel eens switchen en bij Tiendeveen gaan voetballen, omdat we op zaterdag ook wel eens een capaciteitsprobleem hebben qua bezetting van de velden. Daarnaast is het voor Tiendeveen leuk dat we ook daar eens voetballen, besluit Carlo van der Weij.

Op de foto v.l.n.r.: Bert Kleine, Bé IJmker (beiden Tiendeveen), Carlo van der Weij, Ike Santing (beiden Hoogeveen).

Link: https://www.youtube.com/watch?v=Awdsh5v9kM0

Samewerking Hoogeveen en Tiendeveen (18-06-2017)Foto: Gerjo Stegeman.