Tiendeveen F1 wint overtuigend

20-09-2014
Zaterdag 20 september moesten de F-pupillen van VV  Tiendeveen aantreden tegen DE Weide F6.Julia was vanwege vakantie  afwezig.
Tiendeveen begon direct vanaf de aftrap de  tegenstander op te jagen waardoor Tiendeveen direct de bovenliggende partij  was.
Dit resulteerde dan ook al na 5 minuten in de 1-0  voor Tiendeveen welke binnengeschoten werd door Mitchell.
Niet veel later lag ook de 2-0 al in het netje,deze  werd na een mooie solo binnen geschoten door Ramon. Het werd wel duidelijk dat  Tiendeveen de beter voetballende ploeg was na nog enkele kansjes voor Tiendeveen  werd gefloten voor de rust.Direkt na rust scoorde Michael de 3-0 na goed  aangeven van Mitchell.Hierna deed De Weide iets terug en liet doelman Yip  kansloos en scoorde 3-1.Tiendeveen was hier niet van onder de indruk en ging  weer verder waar het gebleven was. Bo begon ook steeds feller van zich af te  bijten en veroverde steeds weer de bal op het middenveld hierdoor kon Danique  nog een keer vrij opduiken voor de keeper maar schoot rakelings naast. Jennifer  zorgde ervoor dat achterin de boel op slot bleef en Brandon had het middenveld  onder controle waardoor De Weide niet meer gevaarlijk werd. Tiendeveen kwam op  4-1 nadat Michael een corner bij Mitchell wist te brengen en deze schoot de bal  prima binnen. Kort hierna werd Michael in stelling gebracht en deze scoorde de  5-1.Kort voor tijd werd Kyra weggestuurd naar het doel van De Weide en zij  scoorde beheerst de 6-1 Angelique kreeg ook nog een kans maar schoot  rakelings naast waardoor de eindstand 6-1  werd.