Tiendeveen E1 wint opnieuw

27-09-2014

27/09/2014 Tiendeveen E1 – JVZ E4

Tiendeveen E1 speelde de derde competitiewedstrijd thuis tegen JVZ E4. De Tiendeveners wisten opnieuw te winnen. Deze keer met 8-4.
JVZ was qua veldspel niet echt de mindere, maar de kansen werden door de Tiendeveners beter benut. En wederom speelde Simon als keeper een uitstekende wedstrijd. Ook verdediger Sander, die ´s middags Pupil van de week mocht zijn bij het eerste elftal, speelde een prima partij. De E´s waren deze wedstrijd met precies 7 spelers. Dit betekende dus dat er niet gewisseld kon worden. Aan het eind van de tweede helft was dit te merken. Bij de meeste spelers was toen het beste er wel af. De doelpunten werden gemaakt door Glenn 4x, Larenza 2x, Jan Willem 1x en een eigen doelpunt van een verdediger van JVZ. Deze werkte een cornerbal van Alicia achter zijn eigen keeper.
Door deze overwinning staan de E´s nu bovenaan. Volgende week staat er een uitwedstrijd op het programma tegen Pesse E2, aanvang 10.00 uur.