Tiendeveen gaat zich versterken voor het nieuwe seizoen.

23-04-2017

De selectie van de voetbal vereniging Tiendeveen kent een prima seizoen en heeft zich al geplaatst voor de nacompetitie, want uitzicht op het kampioenschap is in theorie nog mogelijk maar Achilles 1894 zal die kans naar aller waarschijnlijkheid niet meer laten liggen. Toch wordt er al vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen en trainer Michel van Essen heeft met zijn begeleiding met een aantal nieuwe spelers gesproken om de selectie te versterken. Er mag ook wel versterking bij komen, want doelman Marcel Bouwman wil op 40 jarige leeftijd graag een stapje terug doen, terwijl Nick de Roo en Jeremy Cottam hebben aangegeven, dat beiden hun schoenen aan de wilgen gaan hangen. Dominique Wiffers is benaderd door Hoogeveen zondag, om daar de selectie te versterken en hij gaat die uitdaging aan.

Trainer Michel van Essen heeft met een vijftal talentvolle spelers uit de regio een gesprek gehad en de toezeggingen gekregen, die de overstap naar Tiendeveen willen gaan maken. Zo heeft Dave Mulder van HZVV waar hij bij het tweede elftal het doel verdedigd toegezegd om de plaats onder de lat in te willen nemen en de concurrentiestrijd met Jurgen Mulderij aan te willen gaan. Verder komt Jeffrey Boxma terug na een seizoen bij buurman Noordscheschut te hebben gespeeld weer terug in de selectie. Ook komen er drie spelers van Hoogeveen zaterdag, die dit seizoen, daar in de selectie waren opgenomen de selectie versterken. Kevin Kerssies, Hans Bakker en Klaas van Nuil zullen hun opwachting maken in het nieuwe seizoen. Verder zal Maikel Dekker, die dit seizoen helemaal heeft moeten gebruiken om te revalideren zal de aansluiting bij de groep weer kunnen gaan maken.

Met deze uitbreiding van de selectie waarbij de mogelijkheid ook nog aanwezig is, dat er nog meer bij kan komen geeft vertrouwen voor het nieuwe seizoen, waarbij er nu nog volop moet worden gespeeld om in de vierde klasse de opwachting te mogen maken wat toch als doelstelling staat binnen de vereniging Tiendeveen.

Op de foto de nieuwe spelers v.v. Tiendeveen: Bovenaan: Kevin Kerssies en Jeffrey Boxma en vooraan: Hans Bakker, Klaas van Nuil en Dave Mulder.