Tiendeveen JO13-1 blijft koploper

06-05-2017

6 mei 2017, Tiendeveen JO13-1 – Vitesse’63 JO13-2

De JO13 van Tiendeveen speelde een thuiswedstrijd tegen Vitesse’63 JO13-2. Tiendeveen dat vandaag precies 11 spelers had, had in het begin nogal wat moeite met Vitesse. Het eerst kwartier vielen er aan beide kanten eigenlijk geen kansen te creĆ«ren. De 1-0 in de 19e minuut kwam dan eigenlijk uit het niets. Na een goede corner van Colin kopte Glenn raak. De 2-0 liet daarna niet lang op zich wachten. Nadat een speler van Vitesse hands maakte werd de toegekende penalty door Glenn binnengeschoten. In de 25e minuut stond het plotsklaps toch al 3-0. Glenn schoot een vrije trap binnen. Vlak voor de rust deed Vitesse toch wat terug. Een vrije trap net buiten de zestien meter werd prima binnengeschoten, 3-1.
Na de rust bleef de wedstrijd nog wel redelijk heen en weer golven. IN de 36e minuut viel het volgende doelpunt. Na een voorzet van Glenn kopte Jamiro de bal goed binnen, 4-1. Tiendeveen moest vanaf de 40e minuut met 10 spelers verder, omdat Marielle geblesseerd uitviel. Toch viel de 5-1. Jamiro strafte een fout van de keeper goed af. Even later viel de 6-1. Het was weer een kopbal. Ditmaal knikte Colin de bal binnen. Even daarna viel zelfs de 7-1. Jamiro was weer de doelpuntenmaker. Daarna was het de beurt aan Vitesse. Marielle werd achterin toch gemist. In een tijdsbestek van 6 minuten werd het van 7-1, 7-4. Het slotwoord was toch nog aan Tiendeveen. Jamiro maakte in de slotminuut 8-4.
Tiendeveen blijft door deze overwinning op de 1e plaats met uit 8 wedstrijden 21 punten. Hetzelfde aantal punten heeft ook Wijster. Alleen hebben de Tiendeveners een iets beter doelsaldo. Tiendeveen heeft +26 en Wijster heeft +23 punten. Volgende week speelt de JO13-1 uit tegen VCG JO13-1.