Tiendeveen JO13-1 is kampioen!

20-05-2017

20 mei 2017, Tiendeveen JO13-1 – Wijster JO13-1

Afgelopen zaterdag stond voor Tiendeveen JO13 de kampioenswedstrijd tegen Wijster op het programma. Koploper Wijster JO13-1 kwam op bezoek. Allen bij winst waren de Tiendeveners kampioen.
Het begin van de wedstrijd was direct voor Tiendeveen. Iedereen was direct bij de les en Tiendeveen was direct de bovenliggende partij. Na een paar minuten spelen was de 1-0 dan ook een feit. Glenn brak door de verdediging heen en rondde goed af. Tiendeveen bleef sterker en na een kwartier spelen werd het 2-0. Wederom was Glenn de doelpuntenmaker. De laatste minuten voor de rust werd Wijster sterker. Maar Simon wist zijn doel schoon te houden. De verdediging onder leiding van Sander stond uitstekend.
In de 2e helft begon Wijster wederom sterk. Maar gescoord werd er niet. het doelpunt viel aan de andere kant. Nadat de keeper de bal wegwerkte kwam de bal voor de voeten van Glenn, die met een mooie boog de bal over de keeper heen schoot; 3-0. Dit was de definitieve beslissing. Wijster gaf de moed op en in een mum van tijd was het 5-0. Beide doelpunten werden gemaakt door Glenn. Tiendeveen bleef uitstekend spelen. Colin, die de geblesseerde Julian uitstekend verving als voorstopper, had nog een aantal uitstekende diepte ballen. De 6-0 kwam van de voet van Dylano. Tiendeveen kreeg nog kansen op meer. Jamiro wist een van deze kansen af te ronden en maakte de 7-0. Wijster wist uit een van de spaarzame aanvallen toch nog de eer te redden. De 7-1 kwam op het scorebord te staan. Het slotwoord was toch voor Tiendeveen. Glenn maakte de 8-1. Met dit resultaat werd de Tiendeveen JO13 kampioen.
Gefeliciteerd!!!…..Simon, Sander, Julian, Marielle, Alicia, Damian, Jeffrey, Glenn, Dylano, Jamiro, Joyce, Colin, Larenza, Renate en Jan Willem.