Wedstrijdverslagen

Tiendeveen F1 wint van HZVV

Tiendeveen F1 wint van HZVV

Zaterdag 4 oktober werd er in Hoogeveen gevoetbald tegen HZVV. Tiendeveen begon goed, maar helaas ging de bal van Michael net naast het doel. Direkt daarna volgde een goede aktie van Brandon, maar helaas ging deze bal ook net naast het doel.

Ongeveer 5 minuten voor de rust scoorde Mitchell een doelpunt. Daarna nog een goed schot van Ramon, maar helaas haalde de keeper de bal net van de lijn. Daarna volgde er nog een kans voor Danique, maar helaas kwam ze net niet op tijd bij de bal waardoor de keeper deze kon pakken.

En zo ging Tiendeveen met een voorsprong van 1-0 de rust in.

Na de rust deed HZVV een poging om een doelpunt te maken, maar door de goede redding van keeper Yip werd de bal tegengehouden. Daarna nog een poging van HZVV en deze bal kwam helaas via de voet van Jennifer toch in het doel van Tiendeveen.

Vervolgens was er een mooie kans voor Angelique, maar helaas sprong de tegenstander er net voor, daarna ging Julia er met de bal van door richting het doel van HZVV, maar toen wist HZVV de bal weer te pakken. Door een goede verdediging van Kyra werd een doelpunt voorkomen.

Daarna kwam de bal weer in bezit van Tiendeveen en werd er voor de 2e keer gescoord door Mitchell. Door een goede bal van Bo ging de bal weer richting het doel van HZVV maar werd er helaas niet gescoord.

De eindstand werd 1-2, dus een voortreffelijke overwinning voor Tiendeveen F1.Tiendeveen F1 verliest na goede wedstrijd

Zaterdag 27 september moest Tiendeveen F1 zonder de geblesseerde Bo aantreden tegen medekoploper Ruinen F1.

Ruinen had de eerste 2 wedstrijden gewonnen met ruime cijfers dus was dit een pittige tegenstander.

Dit werd ook direkt wel duidelijk want Ruinen kreeg in het begin van de wedstrijd direkt al 2 goede kansen maar de sterk keepende Yip greep 2x goed in.Even later kwam Ruinen toch op 0-1.

Yip moest kort hierna nogmaals ingrijpen.Nu kwam Tiendeveen iets beter in de wedstrijd en scoorde Michael de 1-1.Direkt na dit doelpunt zette de geel zwarte brigade van Tiendeveen de tegenstander onder druk en schoot Angelique net naast.De keeper van Ruinen schoot de bal uit precies in de voeten van Michael en deze maakte 2-1 met een geplaatst schot.Lang kon Tiendeveen niet genieten want even later lag de 2-2 al in het net.Kort voor rust kwam Ruinen ook nog op 2-3.

Direkt in de 2e helft Kreeg Danique een kans maar deze bal ging rakelings naast.Kort hierna kwam Ruinen op 2-4.

Even later begon Ramon aan een lange rush naar het doel van Ruinen maar hij schoot de bal voorlangs.Direkt de aanval hierna werd Ramon door Julia aangespeeld en schoot op het doel maar de keeper van Ruinen redde knap.Hierna kwam Ruinen via een snelle aanval op 2-5.Niet veel later kwam Ruinen op 2-6.Direkt vanaf de aftrap ging Mitchell richting het doel van Ruinen en maakte 3-6.Hierna deed Ruinen weer iets terug en scoorde 3-7.Het laatste van de wedstrijd was voor Tiendeveen, Brandon speelde de bal naar Kyra en deze schoot via een verdediger naast.De corner werd genomen door Jennifer en deze schoot de bal knap in het doel van Ruinen en bepaalde de eindstand op 4-7.Tiendeveen F1 wint overtuigend

Zaterdag 20 september moesten de F-pupillen van VV  Tiendeveen aantreden tegen DE Weide F6.Julia was vanwege vakantie  afwezig.
Tiendeveen begon direct vanaf de aftrap de  tegenstander op te jagen waardoor Tiendeveen direct de bovenliggende partij  was.
Dit resulteerde dan ook al na 5 minuten in de 1-0  voor Tiendeveen welke binnengeschoten werd door Mitchell.
Niet veel later lag ook de 2-0 al in het netje,deze  werd na een mooie solo binnen geschoten door Ramon. Het werd wel duidelijk dat  Tiendeveen de beter voetballende ploeg was na nog enkele kansjes voor Tiendeveen  werd gefloten voor de rust.Direkt na rust scoorde Michael de 3-0 na goed  aangeven van Mitchell.Hierna deed De Weide iets terug en liet doelman Yip  kansloos en scoorde 3-1.Tiendeveen was hier niet van onder de indruk en ging  weer verder waar het gebleven was. Bo begon ook steeds feller van zich af te  bijten en veroverde steeds weer de bal op het middenveld hierdoor kon Danique  nog een keer vrij opduiken voor de keeper maar schoot rakelings naast. Jennifer  zorgde ervoor dat achterin de boel op slot bleef en Brandon had het middenveld  onder controle waardoor De Weide niet meer gevaarlijk werd. Tiendeveen kwam op  4-1 nadat Michael een corner bij Mitchell wist te brengen en deze schoot de bal  prima binnen. Kort hierna werd Michael in stelling gebracht en deze scoorde de  5-1.Kort voor tijd werd Kyra weggestuurd naar het doel van De Weide en zij  scoorde beheerst de 6-1 Angelique kreeg ook nog een kans maar schoot  rakelings naast waardoor de eindstand 6-1  werd. 


Tiendeveen F1 wint eerste thuiswedstrijd

Tiendeveen F1 tegen Noordscheschut F3.

De wedstrijd begon direct al heel goed. In een paar minuten tijd al 3 doelpunten gescoord door Michael, Mitchell en Angelique.

De jongens en meisjes van Tiendeveen waren goed in vorm.

Na een mislukte poging van Julia kreeg zij weer de kans om een doelpunt te maken en die was wel raak. Noordscheschut kwam bijna niet voor het doel maar kreeg toch een keer die kans en toen was het 4-1 voor Tiendeveen.

De meisjes deden het vandaag super goed , want ook Danique scoorde een doelpunt.

Na een goede pass van Brandon kon Michael weer een doelpunt zetten en toen was het 6-1 voor Tiendeveen.

Ramon kreeg ook een paar keer de kans om te scoren maar helaas er naast en Jennifer was vandaag weer een aantal keren de reddende engel en heeft  de bal voor het doel weten weg te werken.

Jip was vandaag goed in vorm maar kon toch niet voorkomen dat Noorschschut toch nog weer een doelpunt zette.

Maar Noordscheschut was niet opgewassen tegen de ploeg van Tiendeveen en Tiendeveen heeft dus royaal gewonnen met 8-2.

Het was wel een hele leuke wedstrijd.

 

Groetjes RamonSpannende wedstrijd Tiendeveen F1

VV Tiendeveen F1           –                Hoogeveen F6

Zaterdag 03-05-2014 stond de wedstrijd tegen Hoogeveen op het programma, dit beloofde een mooie wedstrijd te worden (de nummer 1 tegen de nummer 2). De spelers hebben er een mooie wedstrijd van gemaakt, ze waren echt aan elkaar gewaagd. Tiendeveen opende de score 1-0 door een mooi doelpunt van Michael, Hoogeveen wist daarna de gelijkmaker te maken 1-1. Tiendeveen ging daarna weer goed in de aanval en Mitchell maakte de 2-1, daar wist Hoogeveen ook weer op te reageren 2-2. Tiendeveen moest wederom weer in de aanval na een paar mooie aanvallen wist Mitchell opnieuw het net te vinden 3-2. We dachten allemaal dat Hoogeveen geen antwoord meer had maar helaas Hoogeveen maakte de 3-3. Na een spannende slotfase trok Hoogeveen toch aan het langste eind 3-4. Dit was ook de eind uitslag. Iedereen heeft er voor geknokt en het was een spannende wedstrijd. Volgende week 10-5-14 gaan we naar JVZ.

Groetjes DaniqueTiendeveen F1 wint in Ruinen

19 april: Ruinen F2 – Tiendeveen F1: 4-7.

19 april moesten wij, de F-jes, tegen Ruinen. Ze stonden op dezelfde plaats als wij, als eerste. We moesten eerst de warming-up doen, beter voor je spieren.
Ruinen had het eerste doelpunt gezet, ze waren goed aan spel. Michael gaf Mitchell een mooie voorzet en toen was het 1-1. Later kwam Ruinen weer aan zet, maar Joyce keepte goed, ze hield het mooi tegen. Brandon gaf een mooie bal aan Kyra, zodat Kyra weer naar voren trapte. Ramon verdedigde goed toen er een corner genomen werd. Danique scoorde bijna toen een bal naar haar toe werd geschopt. Julia deed het goed voorin, kreeg ook mooie passes. Angelique was ook goed op dreef. Jennifer viel ook goed aan. Het was een mooie wedstrijd, maar Ruinen was wel beter met voetballen de eerste helft. Maar Tiendeveen liet zich niet kennen en heeft toch gewonnen van Ruinen met 7-4. waarvan Mitchell er 6 maakte en Michael 1. Wij zijn trots op onze club. Bedankt Ruinen voor die mooie wedstrijd.

Groetjes Julia de VriesTiendeveen F1 verliest bij De Weide

5 oktober 2013, De Weide F8 – Tiendeveen F1.

Zaterdag moesten we naar De Weide in Hoogeveen.
Het was mooi weer.
Per ongeluk heb ik in eigen doel gescoord.
Maar we hebben wel goed gespeeld.
Michael heeft nog gescoord.
Het is 12-1 geworden.

Groetjes van KyraTiendeveen F1 wint opnieuw

De tweede wedstrijd van de F-jes was thuis tegen VVAK F2.

Het was een leuke wedstrijd en ging redelijk gelijk op .

Wij hebben gewonnen met 6-3.

Ik heb al weer zin aan de volgende wedstrijd uit tegen De Weide.

 

Groetjes Danique Vredeveld.

 Winst voor Tiendeveen F1

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag hebben we een leuke wedstrijd gespeeld tegen JVZ F4.
Wij hebben gewonnen met 3-4. De doelpunten zijn gezet door Michael en Mitchell.
Het was een hele mooie wedstrijd.
Ik vind het heel leuk om te voetballen.

Groetjes Ramon BruinsVerlies voor de F-jes

31 augustus 2013, Tiendeveen F1 – WNBC’09 F1

Ik vond het jammer dat wij zaterdag van Witteveen/Nieuw Balinge verloren hebben.
Het was jammer dat wij maar 1 doelpunt hadden.
Maar het was wel leuk.
Het was knap van Michael dat hij een doelpunt heeft gescoord.

Groetjes Julia de Vries.